Atraktivne i uspešne javne ličnosti Milica Pavlović, Nikola Bokun i Kristina Kija Kockar posetile su Institut za Onkologiju u Tiršovoj kako bi mališanima ulepšali boravak u ovoj ustanovi i doneli mnogo paketića, čime su dečici izmamili nešto neprocenljivo – sreću i osmeh.
Pevači su ovim gestom za pohvalu najmlađima omogućili barem da jedan dan skrenu misli sa teške bolesti sa kojom se bore i istakli da i sami skidaju kapu ovoj dečici.
– Stvarno su nas oduševili. Igrali smo se i smejali non stop. Neverovatno je koliko su oni pozitivni i pored svega kroz šta prolaze. Toliko su hrabri i opušteni, pričali smo o sasvim nekim drugim temama, tako da stvarno je bilo lepo – rekla je Kija.
Inače, bivša stujardesa je zapravo predložila svojim kolegama ovu ideju sa ciljem da obraduje mališene, te Nikola, Milica i ona ne kriju sreću što su u tome uspeli.
– Bila je ovo sjajna Kijina ideja i odmah sam je prihvatila. Same smo osmislise paketiće i došle sa jednim jedinim ciljem – da ovim mališanima izmamimo osmeh na lice i provedemo jedan lep dan sa njima. Pričali smo o svemu i svačemu sa njima i bukvalno su morali da nas izbace napolje, koliko smo se zapričali. Pitali su nas bukvalno sve – i za tračeve i za naslove u novinama, da smo morali mi njih na kraju da pitamo za koje novine oni rade – kroz šalu kaže ističe Pavlovićeva.
Podsetimo, Kockareva je nedavno i sama posetila Institut za Onkologiju zbog problema sa svojim zdravljem, kada joj je odstranjen tumor na dojci.
– Više sam se tada plašila jer nisam znala šta me čeka. Kad sam bila mlađa bila sam hrabrija i takva su i ova deca. Mnogo više se plaše njihovi roditelji, nego oni sami – ističe Kija, dok Pavlovićeva dodaje da se trudi da se redovno kotroliše.
– Možda ne u meri koliko bi trebalo, ali vodim računa o svom zdravlju. Zbog posla i ne stižem koliko želim, pa kritikujem sebe zbog toga – iskrena je pevačica.

Foto:Instagram
Izvor:Svetski radio.com

Komentari

comments