Svaka žena ima pečat po kome je svi prepoznaju. Nekoj je lični pečat frizura, nekoj šminka, nekoj način smejanja, nekoj parfem. Mene prepoznaju po tome što sam uvek u haljinama.

Zato, kad god se pojavim u nekom novom društvu, prvo pitanje koje mi upute je za koga ili za šta sam se sredila. A meni bude drago iz jednog prostog razloga – u svoje “sređivanje” sam uglavnom uložila duplo manje vremena od njih.

Žene u haljinama su do pre par godina bile skoro nezamisliv prizor. I danas su pantalone, naročito farmerke, daleko popularnije, ali u jednom trenutku kao da su sve žene zaboravile na suknje i haljine osim ukoliko im uniformom nije bilo propisano da ih nose. Ja sam haljine otkrila u adolescentskim danima. Bila je to ljubav na prvi pogled, zbog koje danas ne posedujem nijedan par pantalona, a reći ću vam i zašto.

Price 600 baht ped boyfriend jeans กางเกงยีนส์สีดำฟอก ทรงบอยเฟรน แต่งขาดเหนือเข่าทั้ง 2 ข้าง ผ้ายีนส์เนื้อหนาอย่างดี ผ้าไม่ยืดนะคะ ทรงสวยเป๊ะ ใส่แล้วดูมีเชฟ แมทช์ง่าย ดูมีสไตล์ แนะนำสาวๆ ควรมีติดตู้ไว้นะคะ รับรองว่าถูกใจ หยิบใส่บ่อยแน่นอนค่ะ ** premium quality สีฟอกสวยมากค่า แมทช์ได้ทุกชุด S เอว 25" สะโพก 36" M เอว 27" สะโพก 38" L เอว 29" สะโพก 40" ยาว 36" #กางเกงยีนส์ #กางเกงยีนส์ขายาว #กางเกง #ยีนส์ขาม้า #fahion #jeans #กางเกงขายาว #ยีนส์สีเข้ม #กางเกงยีนส์ขาด #กางเกงขาบาน #shop #shopping #clothes #pants #skinny #boyfriend #ยีนส์สีอ่อน #กางเกงขาม้า #กางเกงยีนส์ขาเดฟ #กางเกงยีนส์ทรงบอย

A photo posted by เสื้อผ้าแฟชั่นราคาถูก พร้อมส่ง (@merry_clothes) on

U suštini, sve se svodi na praktičnost. Nemam ništa protiv pantalona i smatram da svako treba da nosi ono što mu se dopada, a kako ja iznad svega stavljam praktičnost, ustanovila sam da nema boljeg odevnog predmeta od haljine.

UŠTEDA
Kada kupite haljinu, završile ste posao. Kada kupite pantalone, uz njih ide i košulja, majica, blejzer, džemper, sako i trista drugih mogućih dodataka i kombinacija. Dakle, jedna haljina na rasprodaji = 2.000 dinara. Pantalone, majica, sako – bez 5.000 nećete proći.

OPŠTI UTISAK
Pod opštim utiskom podrazumevam upravo to pitanje – što si se sredila? Apsolutno se nisam sredila. Dok ste vi birale koje ćete pantalone, pa koju majicu, pa da li da dodate još nešto, ja sam navukla haljinu, nabacila ogrlicu i istrčala iz stana. A izgledam kao da sam se baš potrudila!

Ima li boljeg razloga za odluku da u svoj ormar ne uselim pantalone, makar ne u skorije vreme? Ako mislite drugačije, probajte da me ubedite.

Izvor: BLIC ZENA
Foto: COPYRIGHT / RAS / PROFIMEDIA

Komentari

comments