Ana Bekuta poslednjih godina uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom, a da li znate ko je bio njen prvi muž?

Naime, Ana Bekuta 10 godina je živela sa šabačkim muzičarem, bubnjarem Predragom Vidovićem Prejom u nevenčanoj zajednici. Godina 1981. bila je sudbonosna za Anu.

Predrag Vidović se početkom 80-ih vratio u Šabac nakon angažmana po Nemačkoj i Americi. Shvativši da se bolje može zaraditi na narodnjacima, Vidović je promenio muzički pravac i zajedno sa svojim bendom raspisao konkurs za pevačicu na koji se javila Nada Polić, to jest pevačica sa umetničkim imenom Ana Bekuta.

Ansambl je dobio ime “Anabe”. Pored Predraga Vidovića ansambl su činili: Zoran Bursać, Sava Jovanović, Milenko Božić i Boban Živković.

Uz Predraga Vidovića Ana je počela ozbiljno da se bavi muzikom. Radeći, zbližili su se i privatno i bili su punih deset godina u vezi.

Na jednoj od svojih turneja, početkom 90-tih, Ana se zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem. Godine 1992. zauvek je napustila Preju i Šabac i preselila se u Beograd. Sa Slobodanom je živela i radila zajedno do 2000.

Danas je Bekuta u srećnoj vezi sa bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem. Iako se on nije zvanično razveo od svoje supruge Dragane Daše, to Ani i Milutinu ne smeta da već pet godina uživaju u vezi.

 

Izvor: srbijadanas

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments