Višestruki svetski šampion tokom jedne zabave u Njujorku imao seks u toaletu sa čuvenom manekenkom Naomi Kembel dok je njegov telohranitelj čuvao stražu

Kresnuo sam Naomi Kembel u toaletu na zabavi u Njujorku, opisao je u autobiografiji “Neispričana istina” bokser Majk Tajson (50). Njegova priča obiluje skandalima, u koje su uglavnom uključeni seks, kokain i alkohol.

Ni sam bokser ne zna sa koliko je žena dosad bio. Sa 20 godina postao je najmlađi šampion u istoriji superteške kategorije i žene su mu se bukvalno same bacale u naručje.

Kako je napisao, čuvena manekenka Naomi Kembel je bila jedna od njih. Tajsonov menadžer Rori Holovej do detalja je opisao kako je došlo do seksa boksera i “crne gazele”.

– Bila je neka zabava u Njujorku. Video sam da Majk razgovara sa devojkom predivnog izgleda. Nisam bio siguran ko je u pitanju, a tek kad sam pogledao bolje, shvatio sam da je to Naomi Kembel. Majk mi je rekao da ide do toaleta, a nedugo zatim ona je pošla za njim. Došao sam do vrata toaleta i, ko god bi hteo da uđe, ja bih mu govorio da je zauzeto i da i ja čekam red – opisao je Holovej.

Tajson je opisao i kako je zatekao svoju suprugu Robin Givens u krevetu sa čuvenim glumcem Bredom Pitom.

– Parnica oko razvoda sa Robin je bila u toku i ja sam se nešto dovezao do njene kuće u Los Anđelesu. Pomislio sam da je u ženskom društvu, ali ispostavilo se da je dugokosa plavuša zapravo Bred Pit. Kad me je ugledao, izgledao je kao da proživljava poslednje trenutke u životu. Videlo se da je na drogama i molio me je da ga ne udarim. Pustio sam ga da ode – opisao je bivši šampionski bokser.

Komentari

comments