Muškarci više nisu kao što su bili nekada jer nam je nova moda donela i nova pravila. Sve su više u trendu drečave boje, utegnute farmerke kao i izdepilirani muškarci. Tu dolazi do sukoba mišljenja kod žena, jer dok su jedne za ove moderne macane, druge preferiraju prave mužjake.

Nataša Bekvalac je jedna od onih koja ne gotivi preterano moderan look na muškarcu

– Ja sada jako poštujem muškarce koji izgledaju muževno, ja ne volim uopšte ove eksperimente sa polu gej varijantama, sem ako nisi gej, onda je to ok.

Nataša Bekvalac smatra da su današnji muškarci malo poludeli

– Volim klasiku, volim kada vidim dobre tamne pantalone, sako sa crnim pantalonama, to tako retko sada srećem i baš se oduševim kada vidim tako lepo obučenog muškarca, jer poludeli su naši muškarci u poslednje vreme pa u tom ekstremnom modiranju mi ne bude prijatno kada to sve vidim, želim da se napravi razlika izmedju muškaraca i žena i da se ne mešaju babe i žabe.

Za razliku od Nataše Bekvalac, njena koleginica Jovana Nikolić gotivi moderne frajere. Njoj ne smeta kada na muškarcu vidi uske farmerke i roze majicu

– Volim kada je muškarac smeo pa da ide na neku lavandu, ljubičastu, roze… meni ne smeta kada je muškarac obučen moderno.

 

Možda se ne moze svim ženama ugoditi kada je modni look frajera u pitanju, ali jedino u čemu se sve zene slažu jeste to da je muškarac najbolji  kada je bez odeće na sebi.

Komentari

comments