Mlada Holivudska zvezda Demi Lovato će za manje od mesec dana napuniti 26 godina, a dosad je već nekoliko puta bila na odvikavanju od alkohola i droge.

Dok se nedavno hvalila kako prihvata sebe, svoje ožiljke, strije i celulit ova pevačica zapravo je prolazila kroz lični, intimni pakao. To se nikad ne bi saznalo dok nije odlučila da se predozira heroinom prethodnog vikenda, a samo je uz jaku lekarsku pomoć preživela.

Pored toga, ona boluje i od bipolarnog poremećaja, a patila je i od bulimije.

U dokumentarcu o svom životu i karijeri priznala je kako je krijumčarila kokain u avionima, a jutro je započinjala votkom.

–Jedna faza trajala je trajala dva meseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada rekla je tada Demi.

Pre nekoliko meseci proslavila je šest godina otkad je trezna, a nedavno je objavila i pjesmu “Sober” u kojoj je priznala kako je poklekla.

Demi se prvi put pojavila sa 10 godina u dečjoj seriji “Barney & Friends”, a onda je sa 14 godina dobila ulogu u Diznijevom filmu “Camp Rock”. Glumila je i u seriji “As the Bell Rings”, pa se onda posvetila muzičkoj karijeri.

Ona nije jedina mlada zvezda koja je pala pod uticaj droge i koja je imala problema s mentalnim zdravljem. Naime, mnogo njenih koleginca i kolega, koji su kao i ona počeli karijere kao deca u raznim Dizni projektima prošli su slične situacije.

 

Foto: Instagram (Printscreen)

Komentari

comments