Jovana Tipšin je sinoć velikom žurkom na splavu bivšeg dečka, obeležila 25. godina rada i usput promovisala tri nova singla kao i kompilaciju njenih najvećih hitova. Među prisutnima je bio veliki broj kolega sa javne scene poput Dejana Matića, Bobana Rajovića, Snežane Đurišić, Mine Kostić i mnogih drugih, a voditelj programa je bio Srđan Zelembaba poznatiji kao Zele.

Kada se oficijalni deo završio, pevači su se utrkivali ko će pre zabaviti goste. Neki su bukvalno prisvojili mikrofon i nisu imali obzira prema tome da i druge kolege treba da otpevaju nešto. Zbog toga se u jednom momentu pročulo kako se navodno Snežana  osetila uvređenom što je niko od kolega nije prozvao da izađe i zapeva nekoliko svojih hitova.

Ona se ubrzo pokupila i napustila slavlje sa svojim dečkom, kojem očigledno nije zamerila na tome što je , kako se pisalo, varao sa drugim devojkama kojima je slao zavodničke poruke putem Fejsbuka.

Mina Kostić koja se nedavno vratila sa letovanja, potpuno je iskulirala svog bivšeg supruga Igora X, koji je sedeo nekoliko stolova od njenog. To donekle podgreva sumnju da bivši partneri ipak nisu u toliko sjajnim odnosima iako često ističu da jesu zbog ćerke Anastasije.

Sve u svemu, slavljenica je priredila nezaboravnu zabavu, a gosti su se veselili do ranih jutarnjih sati.

 

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments