Meteorolozi za danas najavljuju sunčano vreme ali u kasnijim satima dolazi do naoblačenja sa kišom, koja će nas pratiti i naredne nedelje. Ipak, nije sve tako crno. Uspomene iz nedelja za nama su više nego vrelije jer su se poznate dame opustile i osunčale svoja seksi tela

nothing feels better ☀️

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Cecina mezimica nema dečka što je baš loše za devojku koja ovako fenomenalno izgleda. Verujemo da barem ne manjka udvarača pogotovo nakon ove fotografije.

🛥🛥☀️☀️❤️💋Dubai❤️❤️💋

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Nakon uspešnog koncerta u Areni, Dara Bubamara se ovih dana puni sunčevom energijom u Dubaiju. Svoju liniju je dovela do savršenstva još pre koncerta pa verujemo da zgodni šeici nisu ostali imuni na njeno seksi telo. Ono što je sigurno, barem za sada, je to da nekog od tih neće dovesti do prosjačkog štapa jer je srećno zaljubljena.

#VACAY🦎VIBEZZ

A post shared by Elena Official (@elenakitic) on

Kad se spoje Mile Kitić i Marta Savić onda ispadne ova prezgodna geto princeza. Elena Kitić još uvek ne daje izjave medijima ali smo sigurni da mnogima od vas to ne smeta jer u ovakvim pozama, prijatnije je gledati je.

Brrrrrr👼🏻

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Zagrevanje pred koncert Maje Berović u Areni, otprilike izgleda ovako. Opuštanje u kupatilu sa sve tetovažom iznad zadnjice. Seksi, zar ne?

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

Ipak, najveću pometnju na Instagramu napravila je Ljupka Stević, koja je zagolicala maštu frajerima kupajući se u penušavoj kadi. Ne znamo da li su komšije iz susedne zgrade uspele nešto da vide, ali hvala bogu pa su tu društvene mreže na kojima nekad vidimo i previše.

Sve u svemu , nadamo se da su vam se dopale cice koje su “osvežile”, ovo prolece.

 

Foto : Instagram (screenshot)

Izvor: Svetskiradio.com

Komentari

comments