Svi mi volimo da bacimo oko na lepo žensko telo ali sve zavisi gde nam se pogled zadrži. Istraživanja pokazuju da muškarci najviše gledaju ženama u grudi i guzu ali i same žene sve više vole da ih ističu i mame poglede frajera. To donekle govori da su zadovoljne svojim telom pa smo rešili da proverimo na koje poznate cice otkidaju muškarci

Jeste da mnogi bace pogled na njenu odevnu kombinaciju jer JK važi za ikonu modnog stila ali se podrazumeva da to što nosi, mora i seksi da stoji. Pa ako guza, grudi, duge noge , ne dodju do izražaja onda to nije to. Jelena Karleuša važi za ženu koja drži do sebe i za koju će većina frajera reći da je dobra riba.

JK redovno svoje fanove “čašćava”, seksi i provokativnim fotografijama koje naprave opštu bunu na Instagramu ali ništa manje u tome ne zaostaje ni pevačica Tijana Stojić, koja je nedavno izdala novi singl “Znam da znaš”.

Poznata po tome da puni Beogradske klubove, Tijana Stojić važi za jednu od najseksipilnijih na estradi ali i onih koje ne mogu da ne opale selfi u toku dana. Ne treba da nas čudi zašto ima gomilu pratilaca medju muškarcima jer logično je da ne lude svi za njenim pevanjem i pesmama ali i te kako mnogi pocrvene kada se nadju u njenoj blizini.

Visoke temperature donele su nam preznojavanja ali naše poznate pevačice svojim seksi selfijima prže društvene mreže, pa tako na Instagramu parimo okice i na seksi Katarini Grujić

Dok devojke svojim bivšima posvećuju pesme “Jedno djubre obično”, i “Greška”, upravo ti bivši, a i sadašnji završe u prvim redovima na nastupima Katarine Grujić. Vatrena crnka važi za lutku koja je nedostižna i koja sa svojim drugovima ne voli da ispija kafe ali jedna je od praćenijih sa estrade, što po pitanju muzike, što po seksi look-u koji fura.

Foto : Instagram (screenshot)

Komentari

comments