Nekad najpopularniji pevač sada ima maksimalno dva nastupa mesečno za honorar od 300 evra.

Željko Šašić požalio se prijateljima da više ne može da ubode tezgu za 500 evra i da je morao da spusti cenu na 300, ali da i pored toga ima sve manje nastupa!

Folker, koji je devedesetih i u prvoj polovini dvehiljaditih bio jedan od najtraženijih na terenu, sada muku muči s nastupima. Kad god se pojavi u javnosti, Šašić pomene da situacija nije kao ranije, izbegavajući da govori gde i koliko peva. O tome, međutim, priča s dugogodišnjim prijateljima, pa nam je jedan od njih prepičao na šta se Željko žalio.
– Rekao mi je da niko neće više da mu plati 500 evra za nastup, koliko je dobijao ranije, pa je pre tri-četiri meseca smanjio cenu na 300, ali slaba vajda i od toga. Sve je više mladih pevača koji pristaju da pevaju za tako male cifre, pa se gazde lokala odlučuju da njih angažuju, a za Željka i njemu slične ima sve manje mesta. Željko sada ima jednu do dve tezge za ceo mesec – kaže naš izvor.

Pokušali smo da dobijemo i Šašićev komentar, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke. Podsetimo, Željko je u junu prošle godine na suđenju zbog neplaćanja alimentacije ćerki Sofiji izjavio da uopšte ne peva jer nema posla kao ranije. Tvrdio je da je zaposlen u firmi koja se bavi prodajom mobilnih telefona i da prima platu od svega 22.000 dinara.

Izvor: KURIR
Foto: Damir Dervišagić

Komentari

comments