1. Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije izvinio

To što on vas dvoje vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad pre povredio. Iako svako može da pogreši, biti sposoban da priznate pogrešku, i biti sa nekim ko može da napravi to isto, vrlo je važno za srećan brak.

2. Neveran muškarac

Zabluda je da će muškarac, koji je u vezi bio neveran, u braku odjednom da postane veran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći da verujete u potpunosti. A kakav je to onda brak?

3. Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mesto. Frajeri koji su previše okupirani sobom i sami su sebi (uvek) najvažniji nisu sposobni da vaše potrebe ponekad stave na prvo mesto zbog čega nisu dobri bračni saputnici.

4. Prevarant

Muškarac koji pređe nekog kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete da verujete. Pa i ako to nikada ne bi napravio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli da nastadate zbog njegovih (ne)dela.

5. Lenština

Suprotna krajnost radoholičaru je lenština. I ako je trenutno nezaposlen vašoj vezi može da pridonese ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV i ništa ne želi da radi?

6. Muškarac koji ne ume da se nosi s problemima

U venčanim zavetima deo “u dobru i u zlu” ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava se čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada vam bude najviše potreban. Ne treba vam muž na kojeg ne možete da računate.

 

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments