U popularnom rijalitiju „Zadruga 2“ vlada tenzija, a najviše između nekadašnjeg ljubavnog para Zerine Hećo i Branislava Čolaka, koji su u veoma zategnutim odnosima.
Naime, Hećova je nedavno spavala u istom krevetu sa sadašnjom simpatijom Vladimirom Todorovićem, a to je reper veoma teško podneo.
Ćolak nije mogao da sakrije bes, pa je rekao Zerini da će izneti njen prvljavi veš, te se ona zbog njegovih pretnji naljutila, pa je pred svima pročitala pesmu koju joj je bivši dečko posvetio.
Zerina se popela na stolicu i teatralno pročitala svaku reč pesme koju joj je reper nedavno napisao, a posebno je naglašavala svaku reč koja joj se učinila patetičnom.
– Ni sam ne znam kako bih počeo, jer previše je za nas ovo bolno. Čekam te već tri sata, budalo, a ne znaš da san te ceo život čekao. I to je malo – počela je da čita Zerina, a zadrugari su je slušali do poslednje reči.
Nakon toga, i „pesnik“ se obratio svojim cimerima.
– Kakva sam ja budala. Nadam se da je ova pesma vama bila lepa. Zerina je ovo pročitaja jer sam joj rekao neke stvari koje njoj ne idu u korist – izjavio je reper.

Foto:Youtube
Izvor:Svetski radio.com

Komentari

comments