Kako najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljacna samom početku 2023. bićemo pomalo nostalgični. Postoji mogućnost da nam se vrate sećanja ili neki momenti od prošle godine, možda čak i od nekoliko goduna unazad. Retrogradni Merkur će biti dominantan skoro do kraja meseca.

Venera prelazi u znak Vodolije što će konačno pokrenuti naš duh i emocije, oslobodiće nas okova na mnogim poljima. Sunce će, takođe, preći u vazdušni znak Vodolije i mi ćemo u ovom predstojećem mesecu osetiti olakšanje i promene na mnogim poljima.

Ovan

Posao: Situacija se stabilizuje. Prva polovina meseca može vam doneti mir kada je ovo polje u pitanju. Druga polovina vam pruža mogućnost donošenja bitnih odluka ili promena koje će vam prijati. Zadovoljsto neće izostati.

Ljubav: Na ovom polju konačno možete očekivati zadovoljstvo, jer će doći do stabilizacije vašeg emotivnog statusa. Slobodni u prvoj polovini meseca imaće dosta druženja i komunikacije, ali jedno poznastvo može pokrenuti vaše emocije. Zauzeti, mesec kada ćete uživati u društvu voljene osobe.

Zdravlje : Dobro se osećate. Blagi oprez na respiratorne organe i prolazne infekcije.

Bik

Posao: Prva polovina meseca vam donosi mir, ali nije vreme za započinjanje novih poslova. Stabilizacija u drugoj polovini meseca.

Ljubav: Odlična prva polovina meseca za uživanja. Mogućnost stabilizuje nekog emotivnog odnosa. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Mogućnost planiranje porodice ili proširenje porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate ovog meseca. Mogućnost prolaznih problema sa digestivnim traktom. Oprez na ishranu.

Blizanci

Posao: Odičan mesec za započinjanje novog posla i uspeh kada su finansije u pitanju. Mogućnost promene nabolje. Saradnja i komunikacija sa saradnicima se popravlja, ako je bilo problema.

Ljubav: Lep mesec i ljubav je na pomolu. Mogućnost lepog poznastva ili će vam se javi osoba na koju dugo čekate. Sam januar kao i sledeći mesec vam donosi stabilnost i zadovoljstvo na ovom polju.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogućnost povremenog pada energije.

Rak

Posao: Previše posla i rada, ali ni radost neće izostati. Ovaj mesec vam donosi dobar priliv novca.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi mogućnost manjih nesuglasica i nerazumevanja sa partnerom, ali uz strpljenje i komunikaciju se sve može rešiti.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogućnost prolaznih problema sa alergijama. Više odmora će vam prijati.

Lav

Posao: Ovaj mesec vam donosi ispunjenost. .Tako da ćete biti zadovoljni učinjenim u prvom mesecu 2023. godine.

Ljubav: Aspekti nagoveštavaju lepe emotivne trenutke. Uživaćete u društvu voljene osobe ili udvarača.

Zdravlje: Dobro se osećate. Energija vam se vraća. Blagi oprez na cirkulaciju.

Devica

Posao: Ovaj mesec u prvoj polovini vam donosi malo nemira, nezadovoljstva. Druga polovina meseca vam donosi uspeh, sve će se isplatiti.

Ljubav: Sam početak meseca učvrstiće emocije. Mnogi će pleniti šarmom i glamurom! Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom, moguće su vesti o trudnoći.

Zdravlje: Dobro se osećate. Samo se pripazite prehlade, radite na svom imunitetu.

Vaga

Posao: Jako lepa dešavanja na ovom polju. Stabilizacija i bolje finansije vas očekuju u ovom mesecu. Konačno ćete se bolje osećati na radnom mestu.

Ljubav: Vama neko može pokrenuti emocije. Možda čak neko koga znate ili je u vašoj blizini. Lepi trenuci sa voljenom osobom u toplini vašeg doma.

Zdravlje: Prolazni problemi sa koštanim sistemom i napetošću. Više radite na opuštanju i vreme provodite u prirodi.

Škorpija

Posao: Blagi oprez kada je komunikacija sa kolegama i saradnicima u pitanju. Bićete puni energije i motivisani za rad. Samo ostanite smireni.

Ljubav: Mogućnost prolaznog nerazumevanja sa voljenom osobom. Više razgovora! Slobodni, lepa poznastva i mogućnost ulaska u emotivnu vezu. Svakako će vam neko pokrenuti emocije.

Zdravlje: Blagi oprez od lakših povreda i dekoncetrisanosti. Radite na buđenju pozitivine energije.

Strelac

Posao: Dosta dobar mesec i solidne finansije. Mnoge stvari će doći na svoje mesto. Mogu uslediti neke promene ili napredovanje, kao i planiranje noviteta kada je ovo polje u pitanju.

Ljubav: Lepa komunikacija sa zanimljivim osobama. Možda se tu krije potencijalna voljena osoba – posmatrajte. Zauzeti, planiranje kraćeg puta, druženja i lepih trenutaka sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ako je bilo problema situacija se stabilizuje. Energija vam se vraća.Više druženja i kretanja će vam prijati.

Jarac

Posao: Mnoštvo planova i razmišljanja o budućnosti kada je ovo polje u pitanju. Mogućnost promena nabolje. Druga polovina meseca vam donosi i jasniju sliku i pravac kojim treba da se krećete.

Ljubav: Bez većih promena. Možete upoznati zanimljivu osobu. Biće flerta na sve strane, ako ste slobodni. Zauzetima savetujem da više vremena posvete voljenoj osobi. Budite obazrivi u komunikaciji.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati.

Vodolija

Posao: Dolazi sve na svoje. Konačno vam se smeši bolja finasijska situacija, kao i sigurnost. Dosta stvari vezanih za ovo polje će se iskristalisati. Mogu reći, lep mesec za posao.

Ljubav: Neočekivana dešavanja na ovom polju! Mogućnost da vam se javi neko iz prošlosti. Nije vreme za započinjanje novih emotivnih veza. Ipak, druga polovina meseca vam donosi jedno ispunjenje i harmoniju. Čekaju vas magični trenuci!

Zdravlje: Svi koji su imali problema, situacija se stabilizuje. Enerija vam se vraća. Više vremena provodite u prirodi.

Ribe

Posao: Uspeh, uspeh i uspeh! Bićete zadovoljni i nagrađeni. Lep i miran mesec kada je ovo polje u pitanju.

Ljubav: Zanimljiva dešavanja, mogućnost ulaska u emotivnu vezu ili pak avanturu. Zauzeti, možete očekivati stabilizaciju i zadovoljstvo kao i mogućnost promena. Nekima predstoji proširenje porodice.

Zdravlje: Stabilno. Oprez od prehlada. Budite aktivni, ali pazite se lakših povreda.

 

Izvor: Telegraf.rs

Komentari

comments