O privatnom životu glumice Anđelke Prpić se već nedeljama naširoko priča. Vest o trudnoći i vezi sa bliskim drugom bivšeg muža Darija zatekla je mnoge.

Anđelka Prpić se sad oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako se oseća.

– Sve je dobro i biće još bolje – stoji u objavi koju je glumica podelila na svom Instagram profilu.

Anđelka Prpić je, inače, u javnosti uvek dozirano govorila o bivšem mužu, čuvajući najveću intimu za sebe. U svojim ulogama često je zabavna i duhovita, ali njen nekadašnji suprug smatra da ona uopšte nije takva u stvarnom životu.

– On baš misli kako sam ja potpuno različita od uloga – kazala je jednom prilikom.

– Da sam dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim. On je u fazonu: “Ti si jedna prevara, ljudi ne mogu da shvate koliko je moj život dosadan sa tobom” – ispričala je tada glumica, prenosila je “Srbija Danas”.

Anđelka je navodno odlučila da napravi tajno venčanje sa partnerom M. Ž. sa kojim čeka prinovu, a sve se ubrzalo kada je glumica saznala da će postati majka.

– Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena, pa samim tim je i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se venčaju u skorije vreme i da to urade u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na venčanju uzme njegovo prezime – ispričao je izvor blizak glumici za “Kurir”.

– Oni se uveliko pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izveštavali sa ovog događaja. Dan pre toga će kumovi znati gde će biti obavljeno venčanje, i to je to. Glumica je i odlučila da progovori o aferi u kojoj se našla, kad je kao bomba odjeknula vest da čeka dete sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža – dodao je bio sagovornik.

 

Izvor: Blic

Foto: Svetski

Komentari

comments