Preksinoć u dva noću na Voždovcu Ribničkoj ulici Ana Nikolić je  izgubila kontrolu nad vozilom marke “Mercedes” nemačkih tablica i prednjom desnom bočnom stranom udarila automobil “Škoda fabia” koji je bio parkiran, a sada se nakon svega ekskluzivno za Alo! oglasila i Ana Nikolić.

– Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednom novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića što je apsolutna laž. Tako uznemirena sela sam u kola i nažalost napravila sam sudar. Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti. Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili. Bez razmišljanja o posledicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote. Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa. Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada – tačno je izazvala sam sudar! I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka -kaže Ana Nikolić za Alo!.

Podsetimo, nakon udesa Ana je nastavila vožnju dalje i prednjim desnim delom udara još jedan automobil koji je bio parkiran marke “Suzuki svift”. To isto vozilo od siline udara u parkirani automobil marke “Golf”.

Izvor:Alo/Đ.M.

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments