Izgleda da guze i grudi više nisu u trendu, jer su sada butkice iskočile u prvi plan. Možda ste primetili da je sve više cica na našoj javnoj sceni koje ističu donji deo tela, odnosno svoje butke. Sada se nose haljine sa dubokim šlicem do te mere da frajerima pogled ostane dole.

Ana Sević je na društvenim mrežama pokazala svoju seksi butkicu ali i to da u stopu prati trendove. Verujemo da je Darko nije pustio na ulicu samu.

Pred ulazak u petu sezonu rijalitija ” Parovi ” , Dalila Mujkić je objavila selfi na instagramu gde možemo zaključiti da je i njen šlic na haljini, raskopčan, a ne zakopčan.

Interesantno je i to što je Soraja pristala da bude zakopčana do grla, pošto smo navikli da je u tom delu tela uglavnom otkrivena, ali trend je trend.  Ipak, ima onih koji furaju svoj fazon i ne prate trendove kad i svi. Milica Pavlović je rešila da grudima osvoji svet, pa ovih dana strani mediji bruje o njenom poprsju. Kao što možete videti, za razliku od mnogih cica, koje su gore zakopčane, a dole otkopčane, kod Milice je obrnuta situacija.

Komentari

comments