Sandra Afrika posle više od dve godine raskida navodno se vratila bivšem dečku i svom dugogodišnjem menadžeru Aleksandru Moskovljeviću Mikiši.

Kako izvor navodi, pevačica je odlučila da obnovi desetogodišnju vezu sa svojim najbližim saradnikom, te njihovoj ljubavi navodno da još jednu šansu i sa njim započne navodno zajednički život u Šapcu.

“Sandra i Mikiša su više od deceniju vezani jedno za drugo i jedno bez drugog nikada nisu mogli, ma koliko se trudili. Njihov raskid od pre dve godine iznenadio je mnoge, ali su svi njihovi prijatelji tvrdili da će se kad-tad pomiriti i obnoviti svoju ljubav budući da su nastavili da sarađuju. Upravo to se i dogodilo pre nešto više od dva meseca kada su shvatili da treba da pruže šansu velikoj ljubavi koju su toliko dugo gradili”, priča izvor i otkriva da su ubrzo nakon pomirenja doneli odluku da se pevačica preseli u Šabac.

“Od trenutka kada su se pomirili, ponašaju se kao tinejdžeri koji su se tek upoznali. Ni sami nisu slutili da će im biti toliko lepo. Upravo zbog toga su započeli zajednički život, ali ovoga puta ne u Beogradu već u jednom od Mikišinih stanova u Šapcu. Budući da nisu bili zajedno skoro dve godine, još uvek se navikavaju na to da su se pomirili, kao i na zajednički život, ali uživaju u svakom trenutku i odluku da se pomire smatraju najboljom koju su mogli da donesu. Nikada nisu bili srećniji, pogotovo što su posle toliko godina konačno uspeli da sklope sve kockice i ostvare se kako u ljubavi, tako i u zajedničkim poslovnim projektima”, priča izvor i ističe da se golupčići više i ne kriju i da ih ceo Šabac može videti kako razmenjuju nežnosti u zajedničkom kafiću.

 

“Njih dvoje nisu isticali svoju vezu ni kada su prvi put bili zajedno, ali sada ne uspevaju da se suzdrže. Svakodnevno se mogu videti dok se maze, ljube i grle u kafiću koji zajedno drže. Ljudima je to simpatično budući da, otkad znaju za njih, ne mogu da ih zamisle ni sa kim drugim. Ni na sekund se ne razdvajaju, sve rade zajedno, a pored zgrade koju su zajedno podigli i prodali, lokali koje zajedno drže odlično posluju. Posle toliko godina je lepo videti par koji se toliko poštuje i voli. Poštovali su se i tokom te dve godine razdvojenosti, čak i onda kada su imali druge partnere. Zato su i uspeli da naprave imperiju zajedničkim snagama i na tome im treba skinuti kapu”, zaključuje izvor.

Mikiša nije želeo ga komentariše svoj privatni život, dok je Sandra poručila da će zauvek ostati vezana za svog menadžera.

“Mi radimo zajedno, pre svega smo prijatelji i onda poslovni saradnici. Mi idemo zajedno na sva moguća snimanja i mesta jer sarađujemo i sarađivaćemo”, rekla je Sandra.

 

Izvor:Kurir.rs/K.Đ/Alo

Foto: Svetski

 

 

Komentari

comments