Nije da je nemoguće da Ceca i Brena u nekom narednom periodu ukrste svoje glasove, jer ipak su njih dve u dobrim odnosima, ali zamalo da do toga dodje i pre tačno 22. godine. Svi se sećamo čuvene ženske trojke koja je muškarce ostavila bez daha u sastavu Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Mira Škorić koje su sa hitom “Muškarci”, objasnile neke stvari, ali malo je onih koji znaju da je na Mirino mesto trebala da zapeva upravo Ceca.

– Mi smo pravili neku kombinaciju ko bi tu pevao, a pesma je trebala da bude šaljiva, izjavila je Lepa Brena popularnom radijskom voditelju Zeletu. Trebala je da u toj ekipi bude Ceca ali šta je tu bilo i šta se tu desilo, pravo da ti kažem ni ja se više ne sećam tih stvari.

Voditelj Zele je upitao Brenu da li je istina da je izvesni muškarac sprečio da do toga dodje, pošto se pričalo kako je taj neki zabranio Ceci da otpeva s njima duet, ona je izjavila:

– Znam samo da je Vesna izabrala deo koji će ona da peva.

Ne sumnjamo da bi pesma bila još veći hit da se i Ceca našla u ovoj trojci ali i ovako je prošla odlično pa se sluša i u 2017-oj. Koliki su profesionalci u to vreme bile Brena i Vesna pokazuje činjenica da im nije bio problem da snime duet sa Mirom Škorić koja je tada tek gradila svoju karijeru:

– Mislim da profesionalci ne traže ko je sada najveći ili najmanji, ja tako ne volim da rangiram ljude koji se bave ovim poslom. Moj cilj je tada bio da pesma bude dobra. Znam da smo Vesna i ja bile interesantne jer smo stalno bile profesionalne suparnice i onda nam je mira legla kao Kalamiti Džejn na čitavu tu priču, izjavila je Brena.

 

Foto: Instagram (screenshot)

Komentari

comments