Atraktivni maneken iz Niša za “Blic” otkriva sve o saradnji sa najvećom muzičkom zvezdom. Priznaje da njene pesme sluša odmalena i da je oduševljen Cecinom lepotom.

Najveća muzička zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović juče je promovisala svoj prvi spot sa albuma “Autogram”, za pesmu “Nevinost”. Nakon pozitivnih komentara na račun inovativnih momenata u ekranizaciji ove numere, veliku pažnju medija i Cecinih fanova skrenuo je atraktivni maneken Aleksandar Petrović iz Niša.

– Cecinu muziku slušam odmalena i kada su sa mnom kontaktirali iz njenog tima, nisam mogao da verujem da se to zaista dešava. Moja porodica je bila u šoku i nisu mi verovali. Ipak, ponosni su na mene, jer je Ceca naša najveća muzička zvezda i drago im je što sam se pojavio baš u njenom spotu – otkriva Aleksandar za “Blic”.
Petrović ima dvadeset osam godina, diplomirani je menadžer i živi u Nišu. Kako kaže, nakon završenog fakulteta bavio se modelingom, ali je sada fokusiran da pronađe posao za koji se školovao. Aleksandar priznaje da mu imponuje što će dobiti etiketu “Cecinog manekena”.

Ona je jedna prijatna i normalna osoba. Zaista sam se oduševio. Imala je samo lepe reči za mene, koje ću nositi zauvek u srcu. Zaista je prelepa žena i za nju kao da je stalo vreme – kaže Aleksandar i priznaje da mu uloga princa i te kako prija.
– Pored onakve kraljice, lako je biti princ. Ona je tako velika zvezda, a neverovatno je prijatna i pristupačna, što me je posebno oduševilo – kaže Aleksandar za “Blic”.
Za manje od dvadeset četiri sata Cecin spot, koji je sniman na Avali i na OMV benzinskoj stanici, na Jutjubu je pogledalo milion ljudi, a reakcije na ekranizaciju numere “Nevinost” su više nego pozitivne.
Folk diva je na pres konferenciji otkrila da je prezadovoljna spotom.

Izvor: BLIC / PULS
Foto: INSTAGRAM

Komentari

comments