Pevač Slobodan Batjarević Cobe slavu je stekao postavši jedan od finalista 2007. godine u Zvezdama Granda, a nakon toga i učešćem u “Farmi 3″, posle toga se nije pojavljivao u medijima. Nakon 4 godine pauze on je na svom Instagramu potvrdio da ulazi u popularni rijaliti.
-Povukao sam se sa javne scene, ali sam radio punom parom. Zadruga će mi pomoći u poslu. Verujem da će mi ona doneti još veći BUM. Smatram da je sada pravo vreme da se vratim na male ekrane, a ujedno i u medije – istakao je pevač.
S obzirom na to da je prvu sezonu ovog rijalitija obeležila” javna prevara”, u kojoj su glavni akteri Slobodan Radanović koji je tadašnju, a sada već bivšu suprugu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani, Cobe je rekao da se on neće ugledati na svog kolegu, i da sa cimerkama neće imati ništa više od prijateljstva.
-Ma taman posla da obrukam suprugu da je varam po rijalitijima. Družiću se sa cimerkama, ali neće biti seksa ni preljube.
– Žena me podržava, zna da je nikad ne bih prevario, a i imam veliku decu, bruka bi bila da tako nešto uradim – zaključio je Cobe.

 

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments