Retko koja estradna zvezda može da se pohvali takvom karijerom kakvu ima Lepa Brena, ali i nekretninama, od kojih je najpoznatiji Brenin porodični dom na Bežanijskoj kosi.

Živojinovići su, kako se sporadično navodi u medijima, proteklih godina uložili oko 200.000 evra u renoviranje ove luksuzne vile koju su prilagodili životu sa sinovima i njihovim budućim porodicama. Naravno, ako oni odluče da svoj život nastave u Srbiji, te postoji mogućnost da će se i pevačica Aleksandra Prijović uskoro skrasiti ovde.

Komšiluk doma Živojinovićevih čine i porodice Saše Popovića, Dragana Kojića – Kebe i Violete Miljković, a takođe se spekulisalo i o doseljavanju Ilde Šaulić u taj deo Beograda.

A da bi ugođaj bio potpun, Brena često koristi svoju baštu za najave koncerata i obraćanje fanovima.

Takođe je spremna da ugosti svoje kolege sa estrade i otvori svoja vrata za za snimanje emisija Grand televizije čija je i vlasnica.

Ali je ovo porodični dom, pre svega…

A proslave samo “pucaju”.

Članovi ove porodice su poznati kao jedni od najvećih gurmana na estradi, zato ni ne čudi što se neki od najkreativnijih zajedničkih trenutaka odvijaju upravo u luksuznoj kuhinji vile.

Na ovako luksuznom ambijentu bi joj sasvim sigurno pozavidela svaka dama iz Londona…

Izvor: SVET
Foto: INSTAGRAM

Komentari

comments