Pevač Darko Lazić, koji se bori za život posle teške saobraćajne nesreće koja se desila na u ranim nutarnjim časovima na putu Subotište-Brestač, kada je njegov automobil sleteo s puta i prevrnuo se, trebalo je, kako nezvanično saznaje Kurir, da noći u Šapcu.
Lazić je, kako je otkrila njegova rođaka, bio na jednoj privatnoj žurci i planirao je da prenoći. Međutim, u jednom trenutku mu je zazvonio telefon i on je uzeo kola od druga i krenuo ka Brestaču. Na putu u blizini doma doživeo je stravičnu nesreću.


Podsetimo, Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške telesne povrede i nalazi se u kritičnom stanju. Lekari su pevača hteli danas da operišu, ali su ga iz operacione sale vratili jer su sumnjali na unutrašnje krvarenje. Pevač je zadobio povrede glave, slomljena mu je butna kost, kao i nekoliko rebara. Za sada su zabranjene posete i nalazi se na intenzivnoj nezi KBC Zemun. Kako nezvanično saznajemo, Darko je i dalje u veštački izazvanoj komi i na aparatima za disanje, a lekari su posle višečasovnih konsultacija odlučili da odlože operaciju.

Izvor i Foto: Kurir.rs

Komentari

comments