Učesnik “Parova” Baki B3 nije išao u vojsku zbog procene doktora da je psihički nestabilan, saznaje Kuriri Rijaliti. Za razliku od svojih cimera iz rijalitija “Parovi”, Andrija Đogani nije prošao redovan lekarski pregled koji je obavezan prilikom regrutacije. Popularni denser devedesetih je pao ni manje ni više nego na pregledu kod psihijatra, koji je ustanovio da je reč o psihički nestabilnoj osobi.
Baki je ovu priču potvrdio i u luksuznoj vili “Parova”, kada se poveo razgovor o služenju vojske. On je objasnio da on nije bio vojnik iz, po njemu, “smešnih” razloga.
“Ljudi, ja sam ovde jedan od retkih koji nije išao u vojsku! Kada sam dobio poziv za vojnu službu, odazvao sam se regularno i otišao ne lekarske preglede. Sve je dobro prošlo dok nisam otišao kod psihijatra. Bio sam vrlo nervozan, cupkao sam jer sam čekao nekoliko sati. U jednom trenutku sam skočio i počeo da vičem kada ću da dođem na red i baš tada je doktorka izlazila”, počeo je Baki svoju priču koja se dogodila pre 25 godina i dodao da mu je doktorka poručila da “nije sav svoj u glavi”.
“Rekla mi je da priđem, pogledala me i rekla da nisam psihički stabilan i da nisam za vojsku. Pred svima je to ispričala, svi muškarci su me gledali i smejali se. Bilo me je sramota, ali bar nisam išao da služim vojni rok” –  kazao je Baki cimerima.
Godinama kasnije, on je dobio poziv i za rat, pa je smislio caku da ga odbiju.
“Tokom devedesetih, kada je bio rat u regionu, došli su kod mene kući da provere da li sam sposoban da idem da ratujem. Ja sam se dosetio da pokvasim veliki sunđer, pa sam stao na prozor i počeo da se udaram njime u glavu. Ti ljudi koji su sa mojom majkom stajali ispred kuće gledali su me u čudu i rekli da nisam baš pribran i oslobodili me odlaska u rat” –  rekao je tada Baki.

 

Izvor:Kurir.rs

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments