Jedna od trenutno najgledanijih serija “Igra sudbine” snima se posle dva i po meseca pauze u strogo kontrolisanim uslovima.

“Svi smo pod maskama, skidaju se samo kada krenu komande za snimanje, probe su pod maskama, ekipa je pod maskama, dezinfekcija se sprovodi konstantno, mere nam teperaturu na ulazu. Ne nose se na otvorenom, ali distanca iuzneđu avih nas postoji”, otkrila je glumica Dragana Mićalović za TV Prva.

Snimanje serije “Igra sudbine” bilo je obustavljeno na dva i po meseca, zato sada ubrzano snimaju nove epizode

“U početku je bilo neprijatno gledati ljude sa tom zaštitnom opremom, ali pošto nas je 150 ovde u ekipi, mi svi idemo kući odavde i moramo da budemo sigurni i bezbedni, tako da smo se navikli. Prestaneš da obraćaš pažnju na taj momenat jer je naša bezbednost i sigurnost jedino i važna”.

Mićalović je otkrila i da snimanje po epizodi traje oko dan i po.

“Jedna ekipa je u studiju, a druga na terenu. Tekst dobijamo dan pred snimanje i brzo ide učenje. Ja sam ovde poznata kao veliki štreber”, kaže glumica za sebe.

Starija sestra, glumica Sloboda Mićalović veoma je ponosna na njeno učešće u seriji koja se veoma izdvojila po rejtingu i Dragani je, pored majčinog i miščjenja sestre Mirjane, i Slobodino mišljenje naročito važno.

“Zahvalna sam sestri što me je pustila da se sama izborim i da sam izgradim sebe da ne bi bilo “…uz sestru”. Mi se nigde ne slikamo zajedno, ne glumimo zajedno, ne dajemo intervjue zajedno… To je najteži, ali najzahvalniji potez koji je povukla”, zakljuluje Dragana.

 

Izvor: b92.net

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments