Džej Ramadanovski s ponosom ističe da je naslednik Adrian lucidan na njega, a pametan na svog oca!

Džej Ramadanovski se pohvalio da je njegov unuk Adrian pametan na oca Adila Maksutovića, ali i da je luckast na svog dedu! Folk pevač ističe da mu je najvažnije da sin njegove ćerke Ane ne pokupi određene loše navike tipične za njihovu porodicu.

Sami se spanđali
– Unuče je dileja na mene, igra kao ja, a inteligentan je na svog ćaleta. Neka nasledi sve od nas, samo da ne puši kad poraste. Ne mora ni da šibicari kao što sam ja nekad – kaže Džej.

On naglašava da sa zetom ne komunicira jer ne može da mu oprosti što je tukao njegovu Anu, ali da njoj ne zamera što mu se vratila.

– Ana i Adil žive zajedno. Pomirili se, šta ću im ja. Ne pričamo Adil i ja, nismo u kontaktu. Otkako mi je prebio ćerku, nisam mogao ni da oprostim, ni da zaboravim to. Neka se svađaju, zameraju, ali ne sme on da diže ruku na nju. Međutim, oni su se sami spanđali, svađali, pa tako i pomirili – priča Ramadanovski.

Nema opraštanja
Omaleni pevač naglašava da je Adil mrtav za njega posle porodičnog skandala koji se desio pre tri godine.

– Nikada neću zaboraviti kako je Adil šutirao moju Anu u stomak i kako su joj šavovi od porođaja popucali. Nikada mu to neću oprostiti. Nas dvojica više nikad nećemo govoriti, ali ništa loše o njemu neću reći, jer mi je podario unuka – objašnjava Džej.

Izvor: INFORMER
Foto: DARKO CVETANOVIĆ / ALO

Komentari

comments