Pevačica Romana je osuđena na tri meseca, a imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Kako nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu 1. avgusta.

Nakon izlaska iz zatvora smeštena je u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd. Prema australijskim zakonima, Romana i Filip su u obavezi da vrate sav opljačkani novac – dvadeset i dve i po hiljade dolara, ili će štetu morati da nadoknade kroz rad.

Pevačica održava konferenciju pod nazivom “Istina” gde prvi put javno govori o svemu što joj se dogodilo. Moderator je poznata voditeljka Dušica Jakovljević, koja je došla sa Panićevom.

– Održala sam svoje obećanje da ću vas ispoštovati kao prijatelj i čovek – otpočela je Romana konferenciju, pa dodala:

– Kazna je odslužena i s tim je ta stvar završena. Niko nema pravo da me i dalje tretira kroz to i naziva me pljačkašem i kriminalcem, zbog mene i ljudi koje volim, moje porodice. Zato smo izvukli član 107. zakona o informisanju i pravima – rekla je Panićeva na konferenciji.

Pevačica se zahvalila prijateljima i članovima porodice koji su ostali uz nju u teškom periodu, a posebno se zahvalila drugarici i koleginici Svetlani Ceci Ražnatović i ponovila njenu izjavu za medije.

– Niti smo se pratile, niti bih je ikad otpratila. Žena je moj prijatelj – rekla je Ceca kada je čula za Romanino hapšenje.

 

Izvor:Alo.rs/M.P

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments