Pevačica Tanja Savić nije obaveštena da je njen suprug Dušan Jovančević navodno uložio žalbu na odluku suda da se njihovi sinovi vrate u Srbiju, već je za tu informaciju saznala iz medija.

Tanja ima problem da ode u Australiju po sinove zbog otkazivanja letova i obaveznog karantina u trajanju od dve nedelje koji mora da provede tamo, a ističe da ne postoji drugi način da vrati decu, jer kako sama kaže, ako ne ode po njih, otac ih neće vratiti u Srbiju.

– Saznala sam iz medija da je Dušan podneo žalbu na odluku suda da se deca vrate u Srbiju, kad ste mi prosledili, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad decom još uvek nije rešeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se deca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena – rekla je Tanja za “Telegraf.rs”.

Podsetimo, Savićeva je nakon dobijenog spora i sudskog poziva da dođe po sinove otkrila za IDJTV kako se osećala, ali i kako su reagovali Maksim i Đorđe.

– Prvo sam bila u čudu. Svih ovih dana kada sam bila bez dece, sam bila kao čardak ni na nebu ni na zemlji. Nisam verovala prvo. Mislila sam da će ponovo biti prolongiranje, na šta sam navikla, pa sam to i očekivala. Međutim, zvala sam danima. Odluka da mi se deca vrate je bila doneta još 11, ali mi nismo imali nalog od suda, papir crno na belo. To smo konačno dobili, kao potvrdu da mogu da odem po decu i da ih uzmem – rekla je ona i dodala:

– Oni su prvo bili zbunjeni. Možete da pretpostavite šta je bilo ovih godinu dana kada nismo bili zajedno i kada ja nisam bila s njima. Bili su bez mene i nikako nisam mogla da utičem na njih. Čak su mi i pozivi bili zabranjeni. Srećni smo što ćemo da se vidimo, to je najbitnije.

 

Izvor: Idj Tv

Foto: instagram (printscreen)

Komentari

comments