Taman kad je atraktivna učesnica “Zadruge” Luna Đogani počela da popušta pred udvaranjem sportiste Nemanje Tošića, i nakon što se učinilo da će konačno uspeti da ostavi iza sebe sve ružno što je doživela sa Slobodanom Radanovićem i nađe sreću sa fudbalerom, on je izbačen.


Pošto je sinoć fizički napao Brendona, i dva puta ga udario, Nemanja je morao po pravilima “Zadruge”, da napusti ovaj rijaliti, a Luna je ostala bez mogućnosti da uskoro ostvari vezu, koja bi možda ovog puta bila pun pogodak.
Povodom svega toga, blogerka se danas požalila cimerima koliko joj simpatija nedostaje pa je čak izjavila nešto što je svima bilo jako simpatično, ali jednako i tužno.
-Ne mogu da zamislim dan bez Nemanje i da on više nije tu i kraj. Da dođe da me smara i gleda me kao psihopata – pričala je Đoganijeva tokom podneva.
Na osnovu Instagram storija koji je okačio nekadašnji fudbaler, on deli Lunine emocije, te je na oduševljenje njenih fanova, okačio blogerkinu sliku iz mlađih dana.

Ukoliko produkcija kojim slučajem vrati Tošića u rijaliti pretpostavljamo da postoji velika mogućnost da on ostvari veoma lepu romansu sa ćerkom popularnih densera.

 

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments