Jedna od najpopularnijih tinejdžerki u Srbiji i regionu Luna Đogani, reklo bi se da nije prebolela bivšu ljubav Slobu Radanovića. Svojim postupcima, izlivima emocija tokom boravka u rijalitiju “Zadruga”, jasno je pokazala da je on i dalje u njenom srcu i da tu nema mesta za Vladimira Tomovića koji je s početka rijalitija pokušao da je zavede. Evo šta o svemu tome ima da kaže njen otac i član grupe “Fanky G”, Gagi Đogani, koji je dao intervju za Radio “Svetski”

– Postoji i dalje ljubav sa njene strane, ona i dalje voli Slobu i to su gledaoci mogli da vide, samo što nije očekivala kad uđe unutra da će je svaki ćošak asocirati na njega. Ne volim da je gledam kako plače, iako neko kaže da je to foliranje, nije to, ja poznajem svoje dete, Luna je skroz iskrena.

Jesi li ti zadovoljan njenim boravkom u Zadruzi 2 do sada?

– Ja sam zadovoljan sa njom i njenim ponašanjem , dobra je.

Da li si se u međuvremenu video ili čuo sa Slobom?

– Ja sam se s njim video samo onda na finalu, tako da niti ću se videti niti planiram. Sloba je ovako OK momak, ima dobru dušu ali je čudan. Njegovo poslednje gostovanje na Pinku, dovelo me je do toga da se ja kao roditelj osećam bezveze jer ipak je tamo moje dete koje pati. Ja ne kažem da bi on trebao da bude sa njom ali je delovao hladno, nije prišao sa nekom toplinom i ponosom vezano za Lunu, već je prekrstio ruke i ponašao se kao da nikad nisu bili u vezi.

Ukoliko sada dođe do situacije da se Luni desi ljubav u Zadruzi, koga bi voleo da vidiš u ulozi zeta?

– Vlada je super momak ali on je video da kod Lune ne može da prođe pa je otišao kod Stanije. Teško da Luna koja je trenutno ranjiva  uopšte uplovi u neku vezu, za sada ne vidim nikog ko bi mogao da bude moj zet.

 

Opširniji intervju poslušajte na Radiju “Svetski”, ili putem našeg You Tube kanala.

 

Izvor: Svetski Radio

Foto: Svetski

Komentari

comments