Britanska glumica Emilija Klark, koja se proslavila ulogom Deneris Targarijen u seriji “Game of Thrones”, otkrila je u intervjuu s Daksom Šepardom da joj je bilo veoma teško da snima scene bez odeće.

Emilija Klark je ispričala kako nije unapred pristala na snimanje scena bez odeće i istakla kako je na to pristala jer je tek počinjala karijeru u filmskoj industriji.

“Pristupila sam tome kao normalnom poslu. Mislila sam da, ako se nešto nalazi u scenariju, onda mora da se snimi tako kako je napisano. Pomirila sam se s tim unapred, ali mi nije bilo jasno šta radim. Pre ovoga bila sam na dva filmska seta i onda sam odjednom bila potpuno gola među svim tim ljudima i nisam baš znala šta bi trebalo da radim i šta se od mene očekuje. Sada bolje znam šta mi predstavlja neprijatnost, a sa čim nemam problema”, rekla je Emilija Klark.

Iako tvrdi da ništa ne bi promenila, priznala je kako smatra da je količina scena bez odeće bila preterana.

“Šta god sam osećala, činilo mi se pogrešno. Otišla bih u kupatilo i isplakala se, a onda se vratila i odlučno snimila ostatak scena”, rekla je.

Dodala je kako joj je njen kolega Džejson Momoa, koji u seriji “Game of Thrones” glumi njenog supruga, mnogo pomogao, prenosi Kliks.

 

Izvor: B92

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments