Numerologija kaže da između brojeva i materijalnih stvari ili živih bića postoji neraskidiva veza. Zato izračunajte vaš lični broj i otkrijte sve o vašem ljubavnom životu.

Primer:
Godina rođenja: 25.6.1989.
2+5+6+1+9+8+9= 40
4+0= 4
(U numerologiji se dvocifreni broj uvek svodi na jednocifreni).

Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.

BROJ 1
Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost. S njima morate da budete pažljivi i da im dajete dovoljno motivacije, jer su skloni neverstvu ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

BROJ 2
Ove osobe su veoma izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Materijalisti su, pa će se lako odlučiti za osobu koja može da im osigura udoban život. To su blage osobe, s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – verne su i požrtvovane.

BROJ 3
Pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu da se upuste u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenju prema partneru. Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

BROJ 4
Osobe koje vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se desi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su verni, poslušni i spremni na kompromise.

BROJ 5
Ove osobe teže za ljubavlju koja je za celi život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju – kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

BROJ 6
Osobe koje su sklone promenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Veoma su nežne i osećajne, ali uvek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

BROJ 7
Ovim osobama je ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tokom života, imaju i po nekoliko brakova. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

BROJ 8
Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom celoga života. Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

BROJ 9
Osobe koje u mladosti često teže vezama sa starijim partnerima jer vole zrelost. Uvek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično. Uvek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočaranja, ali vrlo brzo se oporavljaju.

Izvor: SUPER ZENA
Foto: B92

Komentari

comments