April je mesec kada je Lepa Brena započela svoju karijeru u bendu “Slatki Greh”, sa kojim je postigla ogroman uspeh i uz koji je proputovala silne zemlje. Nekoliko godina kasnije ona je nastavila u vidu solo karijere ali i te kako putovala i snimala spotove u mnogim svetskim gradovima. Mi ćemo vas provesti kroz kraće putovanje sa Brenom kako bi saznali neke korisne stvari o zemljama i gradovima u kojima je bila

U zemlji čokoladnih momaka, Lepa Brena je snimala spot za pesmu ” Tamba – Lamba”. Reč je o Keniji, koja nije baš primamljiva za čistunce jer je bije glas da je nehigijenska zemlja, ali privlačna onima koji vole divljinu. Vlada tropska klima, noćni život je veoma bogat ali kažu da je stopa kriminala zabrinjavajuća. Ukoliko planirate da posetite Keniju, obavezno se vakcinišite.

Mnoge žene bi danas rado volele da poput Brene posete Istanbul ali prvenstveno zbog Bali Bega i Sulejmana Veličanstvenog. Medjutim, ako odlučite da posetite Istanbul onda se spremite da dobro odrešite kesu jer mnogi poslodavci širom sveta, šalju svoje ljude u Istanbul kod Turaka na obuku za prodaju. Kažu da su savršeni u tome da uvale robu.

Stigosmo i do Hrvatske. Ne treba previše pričati o lepoti koju pruža Dubrovnik što se da primetiti i u Breninom spotu. Tačnije ovo je okolina Dubrovnika ali i te kako privlačno mesto za uživanje pogotovo leti, kada često možete naići na misićave frajere u kupaćim gaćama i seksi cice koje sunčaju svoje zategnuto telo. Idealno mesto da parite svoje okice, što zbog prirode, što zbog ljudi.

Hose Migel, Armando, Ignjacio i mnogi drugi su godinama ostavljali bez daha žene u Srbiji jer je poznato da su Španci veliki zavodnici. Plavuše im posebno zapadaju za oko pa verujemo da mnogi nisu skidali pogled sa Lepe Brene dok se šetkala ulicama Madrida snimajući spot za pesmu ” Četiri godine “.

San mnogih je da osunča svoje seksi telo na Majami biču ali Brena to i te kako može kad god poželi. Ona ima vilu na Floridi, a pričalo se da je spot za pesmu ” I da odem iza ledja Bogu “, snimala upravo u njoj.  Florida je inače raj za udavače jer se smatra zemljom milionera.

Amerika je san mnogih, a Brena je više puta posećivala. Doduše nije želela karijeru tamo ali ne sumnjamo da bi uspela u tome da bude u rangu sa Madonom, Šer, Britni i drugim cicama. Amerika je raj za one koji vole slobodno da žive, lepo da zarade i dobro da se provode.

Ovo je samo mali deo muzičkog putovanja svetske, a naše Lepe Brene, kroz koji smo hteli da vam prikažemo mesta koja vredi posetiti ali smo vas i podsetili na uspešnu karijeru naše dive. U svakom slučaju Brenine pesme uvek možete slušati na Radiju SVETSKI na kojem god kraju sveta da se nalazite.

 

Foto: Instagram

 

Komentari

comments