OVAN

Posao

Bićete energični i želećete da sve obaveze završite što pre. Ovo nije savet da sve odradite površno, nego da budete brzi, fokusirani i efikasni. Osećaćete se bolje i energičnije, bićete spremniji za nove početke i bićete komunikativniji. Od polovine meseca ćete usporiti ritam, ali to nije tako loše. Možete očekivati plodove svog rada ovog meseca i bićete zadovoljni finansijama.

Ljubav

Možete da upoznate neku zanimljivu osobu koja će Vam se dopasti, a moguće je da osoba nije iz Vašeg mesta ili da ne živite blizu. Bitno je da možete da uspostavite dobru komunikaciju. Neko poznanstvo može da preraste u nešto više, bitno je da ne budete pasivni. Ako ste u vezi bitno je da se viđate sa prijateljima i partnerom, da ne zapostavljate društveni život, da Vam ne bi postalo dosadno u vezi.

Zdravlje

Ovog meseca možete imati probleme sa cirkulacijom i bezvoljnošću.

BIK

Posao

Fokusirajte se na rad, a ne na to šta kolege pričaju. Ne gubite energiju na nešto što Vam ne ide i izbegavajte da sarađujete sa osobama koje Vam se ne dopadaju. Pazite da ne požurite, pa da napravite greške. Sa Merkurom u polju novca, možete preuzeti na sebe veliki zalogaj, ali će se isplatiti svaki trud i bićete veoma zadovoljni.

Ljubav

Moguć je nesporazum sa partnerom. Poradite na komunikaciji. Razmislite kako će se druga osoba osećati pre nego što nešto kažete. Od polovine meseca ćete biti romantičniji. Prreviše ste fokusirani na posao, pa ćete dosta zapostaviti ljubavni život. Ne dozvolite da partner trpi zbog toga što ne znate da se organizujete.

Zdravlje

Izvestan je problem sa bolom u leđima i vratu. Vodite više računa o sebi.

BLIZANCI

Posao

Novčani status će biti zadovoljavajući. Ono što nije idealno je što će raspoloženje dosta zavisiti od toga kakvo je stanje na poslu. Saradnici će Vam izaći u susret, budite komunikativni i kontakti će biti prilično korisni ovog meseca. Pazite šta potpisujete u drugoj polovini juna, razmislite o svemu više puta, ali se ne vraćajte na poslove ili saradnju, koja nije već bila uspešna jer ćete samo izgubiti vreme.

Ljubav

Imate osećaj da je sve usporenije i da nikako da krenete napred. Osobe iz prošlosti se mogu vratiti u vaš život, ali to nije ono što želite. Ne vraćajte se bivšim partnerima, to nije preporučljivo. Ako ste u vezi, organizujte se bolje da biste imali više vremena za putovanja i uživanje sa partnerom.

Zdravlje

Niste dobro raspoloženi i bićete napeti tokom celog meseca. Gledajte da se opustite

RAK

Posao

Do druge nedelje juna nećete imati osećaj da sve ide po planu, ali ne treba da se nervirate previše. Nemate volju za radom, a troškovi se nagomilavaju. Potrebno je da se ubrzate, da ne analizirate sve do tančina. Ne uključujte previše emocije u posao i ne trošite novac na stvari koje Vam nisu zaista potrebne. Ne pozajmljujte novac drugima.

Ljubav

Strastveni ste. Ako ste u vezi ne bi trebalo da bude problema, naročito ne do polovine juna. Jako ste romantični. Ljubav cveta i sve je u najboljem redu. Slobodni, možete ući u vezu sa osobom koju znate odavno.

Zdravlje

Pijte više tečnosti i smanjite unos hrane. Ovog meseca možete imati problem sa pritiskom i bezvoljnošću.

LAV

Posao

Više ste posvećeni saradnji sa drugima nego pre. Pokušajte da se fokusirate na dogovor, ali ne pokrećite ništa novo, nego razvijte ili realizujte plan koji imate duže vreme. Sada je sve što je brzo loše, tako da imajte strpljenja i budite temeljni. Neka osoba možda nije baš iskrena prema Vama, zato budite oprezni na poslu i ne poveravajte se previše drugima jer nisu pouzdani.

Ljubav

Nije Vam primarna veza sad. Više vam prija da se družite i da se viđate sa dragim ljudima. Oni koji su u braku ili dugim vezama će pokušati da održe stanje, bez promena. Izbegavajte rasprave oko budućnosti i novca. Mala svađa može dovesti do većih problema.

Zdravlje

Izvesne su promene raspoloženja. Ne prenosite stres na druge oko sebe.

DEVICA

Posao

Niste zadovoljni situacijom na poslu. Saradnici Vam mogu biti od pomoći, ali i prijatelji. Možda ćete imati neku ponudu da radite još jedan posao ili neki dodatni posao, pa razmislite šta je dobro za Vas. Vi ste vredni i možete da podnesete svaki stres i napor. Promene su poželjne u ovom periodu. Neka muška osoba može biti od pomoći.

Ljubav

Romantični ste i uživate u vezi. Sve ide kako treba. Partner je jako posvećen. Napravite balans između poslovnih obaveza i veze. Ako ste slobodni, potrudite se da što više izlazite ili se družite, pa ćete moći da upoznate nekog ko je baš za Vas.

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom, više se krećite.

VAGA

Posao

Fokusirajte se na stvari koje treba da završavate. Najbolje je da započnete nešto novo ili da ostvarite saradnju sa nekim. Rad od kuće ili sa nekim članom porodice je takođe dobar izbor ovog meseca. Tu možete da očekujete napredak. Napravite plan rada da ne biste zaboravili da završite neke obaveze.

Ljubav

Ako Vam se dopada duže vreme neka osoba koju znate odavno, recite joj to. Neko preko prijatelja može da upozna zanimljivu osobu. Zauzeti, kod Vas će sve biti kako treba. Jako je važno da ne pričate patneru o svemu što Vam se dešava na poslu. Ne opterećujte ga. Tako ćete održati mir i dobro raspoloženje, nećete preneti nervozu na njega.

Zdravlje

Posvetite se nezi tela. Vodite više računa o svom izgledu.

ŠKORPIJA

Posao

Prva polovina meseca uopšte nije dobra za posao, ali druga je osetno bolja. Najbitnije je da ne pravite neke radikalne promene, nego da se posvetite onome što već obavljate. Od polovine meseca se fokusirajte na nove ideje, predložite ih drugima. Bitno je samo da se ne opterećujete previše obavezama, da nađete i vreme za privatni život, jer ćete tako imati više uspeha. Balans je ključna reč ovog meseca.

Ljubav

Romantični ste i raspoloženi za vezu. Slobodni, možete ući u neku vezu, ali nećete biti sigurni na čemu ste do kraja meseca. Najbolje bi bilo da ne brzate. Osoba koja nije iz Vašeg mesta Vam se može dopasti. Zauzeti, idite na neko putovanje sa partnerom, to će doprineti boljem odnosu.

Zdravlje

Budite manje kod kuće, više vremena provedite napolju, sa prijateljima. To će Vas opustiti, jer je ovo mesec kada treba izbeći stres.

STRELAC

Posao

Imate potrebu da više vremena provodite sa prijateljima, komunikativni ste i dobro ćete se osećati celog meseca. Ako možete, ubrzajte se na poslu jer će Vam svakako sve ići lakše nego obično. Saradnje su odlične ovog meseca i sve što ste zamislili ćete uspeti da ostvarite. Obilje novca će doći u Vaše ruke, ali pazite kako ga trošite.

Ljubav

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom i sve je idealno ovog meseca. Ne morate da brinete. Bićete strastveniji u drugoj polovini meseca. Slobodni, možete se pomiriti sa nekom osobom iz prošlosti, ali birajte osobe koje Vas ne opterećuju i koje su pričljivije od Vas. Slobodni mogu lako „uleteti“ u novu vezu, aspekti će tokom juna biti jako dobri.

Zdravlje

Potreban Vam je odmor. Klonite se tehnike, provedite više vremena u prirodi.

JARAC

Posao

Mogući su problemi sa novcem. Niste zadovoljni, ali ne pokazujte to drugima, nego radite više i nadoknadićete sve. Promene na poslu su moguće od polovine meseca, kada treba iskoristiti novu priliku za napredak.

Ljubav

Pokušajte da manje pričate partneru da ga volite, bolje pokazujte to gestovima i delima. To će naročito ceniti i lakše će prepoznati Vaše potrebe.  Svi koji su u braku će procvetati. Oni koji su u vezi, želeće da svima kažu da su zaljubljeni. Slobodni, na javnom mestu, na nekom događaju, možete upoznati osobu koja će Vam se dopasti.

Zdravlje

Napeti ste zbog posla, pa pokušajte da se manje opterećujete tom sferom.

VODOLIJA

Posao

Napeti ste dosta zbog novčane situacije. Imate osećaj da možete da imate mnogo više nego sada. Ambiciozni ste i imate elana, želje i volje da stvari promenite u svoju koristi. Pokažite drugima šta sve možete i kako možete da napredujete. Od polovine meseca će neke nove osobe ući u Vaš život i pomoći Vam da ostvarite bolje prihode. Ne odbijajte poziv za saradnju ili neki honorarni posao.

Ljubav

Imate dobar odnos sa partnerom, ali su mogući problemi u komunikaciji u drugoj polovini meseca. Bitno je da napravite balans, da se viđate i sa prijateljima, ne samo da se zatvorite i da Vam postane dosadno. Bitno je da se stalno nešto dešava. Strasti su jake. Slobodni, možete preko prijatelja, interneta ili na nekoj zabavi, upoznati neku osobu koja će Vam se jako dopasti.  Ne libite se da stupite u kontakt i da možda uđete u neku vezu.

Zdravlje

Energični ste i tako će biti tokom celog meseca. Bavite se sportom, to je preporučljivo.

RIBE

Posao

Nemate previše volje za rad. Potrudite se da date sve od sebe da obaveze završite na vreme. Mogući su problemi na poslu ako se ne prilagodite, pa nemojte sebi da pravite prepreke na putu ka uspehu. Prihvatite odgovornosti i od polovine meseca će stvari biti osetno lakše. Poboljšaće se komunikacija sa kolegama. Svakako, preporuka je da se ne poveravate nikome i da gledate da odradite samo svoj deo posla.

Ljubav

Do druge nedelje juna ćete biti pomalo usporeni i bezvoljni. Neće Vas zanimati ni partner, ni neke nove osobe, ako ste slobodni. To će se promeniti od druge nedelje juna. Dobijaćete komplimente stalno. Ako budete tada slobodni, imaćete više mogućnosti da ostvarite neku vezu.  Oni koji su u braku mogu da imaju nesporazume u prvoj polovini meseca, pa će se sve srediti od druge polovine meseca.

Zdravlje

Dobro se osećate, samo je bitno da provedete više vremena u prirodi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

Izvor: Mondo.rs

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments