Glumica Lidija Vukićević je nedavno objavila fotografiju gde je svoju prepoznatljivu kovrdžavu kosu isfenirala na ravno, a sada se odlučila i na promenu boje.

Naime, glumica je objavila fotografiju na svom Instagram profilu, a svima su zapali za oko crveni pramenovi u kosi koje je Lidija odlučila da uradi.

Napravila je promenu koju niko nije očekivao, a nema sumnje da joj baš dobro stoji.

Inače, Lidija Vukićević, otkrila je nedavno da je napokon pronašla partnera koji joj odgovara, a koji je 15 godina mlađi od nje.

– Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene – rekla je glumica.

– Klasičan sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer, što se na kraju negativnu odrazi na mene. Odlučila sam da napravim selekcija za koga to treba da radim – zaključuje glumica za Blic.

 

Izvor:Kurir.rs/M.M.

Foto: You Tube/Instagram (printscreen)

Komentari

comments