Pobednica prve sezone “Zadruge”, a sada i pevačica Kristina Kija Kockar nedavno je izdala svoju autobiografiju pod nazivom “Moj potpis”.
Populacija koja je pročitala knjigu posebno je za oko zapao citat u njenoj knjizi, za koji mnogi misle da je posvećen njenom bivšem mužu Slobodanu Radanoviću.

“Znam da je spreman na sve zbog novca. Tužno je kad shvatite da je čovek kog ste voleli spreman da postane drvo” – piše u Kijinoj knjizi.
Atraktivna plavuša je prokomentarisala da ljudi mogu da uče na njenim grešakama, pa i zaplakala kada je sve stavila na papir.
– Ovo je i za one koje nisu imale slične probleme, da nauče na mojim greškama. Molim vas učite na mojim greškama. Tek kada sam sve stavila na papir, onda sam zaplakala. Na neki način mi nije lako da se vraćam na sve to, ali opet mnoge stvari u mom životu nisu bile lake pa sam ih činila zato što neke stvari moraš da učiniš zbog sebe – rekla je Kockareva.

Nekadašnja stjuardesa je naglasila da je rano da već sada sebe naziva spisateljicom, i da će se, bar još neko vreme, s ponosom predstavljati kao pevačica.
Ovo je autobiografija, nije fikcija, roman niti bilo šta tako da bih ja sebe mogla da nazovem spisateljicom. Ovo je moje viđenje stvari koje su mi se desile i koje su zapažene u javnosti. Ne bih sebe nazvala spisateljicom, ja sam pevačica”, objasnilla je ona u “Premijeri”.

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments