Odnos između folk pevačice Tanje Savić i njenog bivšeg muža Dušana u najmanju ruku je komplikovan, a pevačicina komšinica je sada iznela manje poznate stvari o Jovančeviću.

Mnogo se pisalo o Tanji od kada je Dušan njihovu decu odveo na godinu dana u Australiju, a sada kada ih je pevačica vratila u Srbiju svi su očekivali da će ta priča napokon uploviti u mirnu luku.

Ipak, Dušanova Tanjine svađe od tad su postale još jače, te se čak zbog Dušanovih reči pisalo i da Tanja bije decu. Kako to zapravo izgleda otkrila je jedna Tanjina komšinica.

– On i dalje pokušava da manipuliše Tanjom, ali to više ne može. Sve najgore je već doživela i zna ga kao zlu paru. Sada ima advokaticu, ima i psihologa sa kojim se konsultuje i nije nemoćna i naivna kao što se on nada. Jedan dan je zove da joj kaže kako je voli i kako će doći da budu zajedno, a kad ona kaže ne, zove novinare i priča da Tanja navodno grebe decu po licu i bije ih. Ona je jedva smirila tu decu kakva su bila posle njega, agresivna, neposlušna. Tanja im se posvetila svom snagom i svim srcem  – tvrdi komšinica i nastavlja:

– Tamo u Australiji Dušan ih je ostavljao same sa babom, nisu se ni sa kim družili, nigde ih nije vodio. Samo im tutne igrice u ruke i baš ga briga. Po ceo dan igraju igrice, al’ on je miran i može da skita. Navodno su sedeli po ceo dan u sobi, nisu se igrali sa decom, trčali, vozili bicikl, šta sve deca treba da rade. Zato su se i ugojili. Kod Tanje nema nezdravog života, dan je ispunjen, druže se, aktivni su, a Dušan može samo da je mrzi i laže – završava ona.

 

Izvor:Svet/Alo/M.K.

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments