Aleksandra Mladenović na estradi je pet godina, a za to vreme postala je jedna od najtraženijih pevačica, te je zarađeni novac odlučila da uloži u nekretnine.

Aleksandra je tokom proteklih godina u Beogradu kupila dva stana, čija je ukupna vrednost više od 300.000 evra, piše “Kurir”.

Jedna od najangažovanijih pevačica iz redova “Zvezda Granda” je početkom ove godine za nekretninu od 60 kvadrata u elitnom beogradskom naselju dala 210.000 evra, tvrdi pomenuti list, a taj stan planira da izdaje.

https://www.instagram.com/p/CCHGscwgpps/

– Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila – rekla je Aleksandra nedavno.

Pre dve godine, pevačica je, kako se navodi, kupila i stan na periferiji grada, u kojem i sada živi, i on je bio znatno jeftiniji.

Aleksandra već pet godina važi za jednu od najzaposlenijih pevačica, pa pored klubova i diskoteka, redovno peva i na privatnim proslavama, gde su ogromni bakšiši.

Ona je početkom ove godine za “Blic” otkrila da je veoma ponosna što je svojim radom obezbedila sebi krov nad glavom.

– Pet godina sam na estradi i ponosna sam što sam mogla sebi da to da obezbedim, da se ne oslanjam ni na koga. Kupila sam dva stana i zadovoljna sam, ali ne bih potencirala to. Svi koji vredno rade mogu sebi da obezbede nešto – zaključila je Mladenovićeva.

 

Izvor:Espreso.rs/Kurir.rs

Foto: Instagram (printscreen)

 

Komentari

comments