Pevačica Ljupka Stević sigurno će proteklu godinu pamtiti po burnom raskidu desetogodišnje veze sa pukovnikom Dragišom Simićem, kao i skandalu koji je tada napravila.

Ona je sada prokomentarisala sve što se desilo u godini iza nas, a otkrila je i za koju svotu novca bi ušla u neki rijaliti program.
Na pitanje da li joj je raskid sa pukovnikom u nekom smilsu pomogao psihički ili fizički, Ljupka kaže sledeće.

“Sumnjam da bilo kakav prekid veze, a pogotovo nešto što je trajalo čitavu deceniju može da mi pomogne da se psihički ili fizički osećam bolje.Veza nije prekinuta na obostrano zadovoljstvo, pa da kazem “uh, sada se bolje diše”. Ono što je sigurno to je da je ovako trebalo da bude i prihvatam sve, ako je Bog rekao da tako treba-tako će i biti. Jedino olakšanje koje osećam je da više nemam povez preko očiju i ne slušam laži, obmane i prazne priče”, kaže Ljupka za SrbijaDanas.

Kako je nakon skandala zastupljena u medijima više nego ikad, Ljupka je odgovorila na pitanje i da li je dobila na popularnosti ovim skandalom.

“Slušajte ovako, za mene je popularnost kada pevač puni klubove i kada ljudi uživaju u pesmama svog omiljenog izvođača, popularnost je kada se izbaci hit. Ovo je sve, samo nije popularnost! Ovo je moj život! Nisam ga ni približno ovako priželjkivala, ali stvari se u životu jednostavno dese.”

Ljupka je otkrila i da li postoji bilo kakva šansa za pomirenjem.

“Za oboje bi bilo dobro da nastavimo naše živote svako na svoju stranu i ja mu od srca želim sve najlepše,ne samo njemu već svim ljudima. Više nisam devojčica sa snovima, tako da na život gledam dosta realnije i bistrije. Odlično znam šta želim, a isto tako i šta sigurno sebi neću dopustiti.”

Ljupka je otkrila i da li razmišlja da uđe u neki rijaliti program. a svota za koju bi ipak pristala je prilično nerealna.

“Ne pada mi na pamet ulazak u rijaliti, odbijala sam svaku ponudu. Prihvatila bih ponudu ako je novčano dovoljno potkrepljena da nakon toga ne moram nikada ni sa čim u životu da se bavim – tako da u startu nema ništa od toga. Ne volim svađe, ne volim podmetanja, ne volim lažne moraliste, ne volim glumatanje, lažne suze i napade besa. Pogotovo sada, kada je situacija u celom svetu kritična, samo mi još nedostaje da mi na TV urlaju i svađaju se. Promenim kanal. A na pitanje da li bih smela – da, uz ogromnu svotu novca, koju niko ne može platiti.”

“Ne bih dalje komentarisala šta bi bilo kad bi bilo. Rekla sam sve na tu temu i ako me još jednom pitate, saznaću gde ste parkirali, a onda vam neće biti baš sjajno (smeh). Šalim se, naravno. Kažu da je vedar duh, pola zdravlja, tako da se trudim da zadržim, koliko je moguće, dobro raspoloženje.”

 

Izvor: Objektiv.rs, Srbijadanas.com

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments