Marko Janjušević Janjuš poverio se Drvetu mudrosti da planira da veri Maju Marinković, iako mu njihov turbulentan odnos stvara glavobolju.

– Nemam mira od nje, smršao sam 10 kilograma, a ona me samo zaskače, imamo odnose četiri puta dnevno. Ne znam kako ću. Mjauče mi, laje. Ona bre nije normalna, ne znam šta ću sa njom. Govori mi da sam deda, moje Drvo, ne znam šta me je snašlo. Ja ne mogu da sednem da popušim cigaru sa nekim. Ona me urniše – pričao je Janjuš, pa objasnio da je veridbu planirao 22. maja, na Majin rođendan.

– Ide joj rođendan, ja sam hteo da joj spremim iznenađenja, ali ona nije normalna. Nada se da ću da je verim, ona možda i prisluškuje. Ja sam i hteo da je verim. Moramo da se dogovorimo za to. Samo da vidim šta je sa njom. Ona kaže da joj je rođendan sledeće subote – rekao je bivši košarkaš.

– Ja znam da ona ne može da se promeni, ali šta je tu je, zeznuo sam se. Moram to da joj uradim za rođendan, veriću je, ali neću da se ženim. Već sam se ženio, sada ću samo da se verim – rekao je Janjuš.

Podsetimo, on se prošle godine, upravo zbog afere sa Majom, razveo od supruge Ene sa kojom ima ćerku Krunu.

 

 

Izvor: Espreso.rs

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments