Luna Đogani, modna blogerka i odnedavno vlasnica butika “Luna Đo”, gostovala je danas u jutarnjem programu televizije Pink “Novo jutro – Dea i Sarapa”.

Ona je ovom prilikom otkrila da je njena ljubavna ali i prijateljska veza sa još uvek oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem, konačno završena.

– To je završena priča, definitivno. Čuli smo se skoro ali samo poslovno. Ja sam stvarno mislila da je to ono pravo, ali to ću gledati kao životnu školu. Ako sam u tom trenutku bila srećna, a verujte mi da sam osećala nešto stvrno jako, ne žalim. Ja sam neko koga pokreće ljubav, volim da volim i volim da budem voljena. Smatram da ti trenuci nemaju cenu. Anabela je na sve načine pokušavala da mi da signal da se sklonim, da sam zalutala ali ja nisam mogla da iskontrolišem svoje emicije – rekla je Luna.

Voditeljka Dea Đurđević želela je da čuje da li se u nekom trenutku svog boravka u Beloj kući, Đoganijeva osetila kao Kristina Kockar, Slobina supruga. – Da jesam, kad su mi puštali snimke. Pomislila sam, Bože, koliko je ovo teško, da osobu koja je bila samo tvoja da gledaš sa nekim drugim – bila je iskena blogerka.

 

Izvor: Espeso.rs

Foto:Instagram(printscreen)

Komentari

comments