Rijaliti zvezda Luna Đogani trenutno se nalazi u rijalitiju u kojem je ispričala da joj je pred ulazak u “Zadrugu” Sloba Radanović rekao da ne bi voleo da ona unutra nađe dečka, međutim pevač tvrdi da to nije tačno.
Blogerka je sinoć razgovarala sa Drvetom mudrosti, i tom prilikom rekla da se videla sa bivšim dragim pred ulazak u Velelepno imanje u Šimanovcima, kao i da je on tom prilikom tražio od nje da se unutra ne zaljubljuje i ne nađe dečka, jer će je on čekati kada izađe.
Sa druge strane, pevač demantuje tvrdnje njegove bivše ljubavi i kaže da nije tačno ono što je blogerka pred milionskim auditorijumom ispričala.


-Naravno da nije istina. Pitala me je šta bih uradio da se ja zaljubim u rijalitiju, ja sam rekao da je to njena stvar i njen život i da ja ne želim da se mešam u to, ali da ja mislim da bi trebalo prvo dobro da se uveri ko je kakav i da u početku treba da fura svoju priču. A ako se već dogodi da do toga dođe, ja joj želim svu sreću. To je cela priča – naglasio je Radanović.

Kome vi verujete, Đoganijevoj ili pak Radanoviću?!

 

Izvor:Kurir.rs ; Svetskiradio.com

Foto:Instagram, Youtube (Printscreen)

Komentari

comments