Mlada pevačica iz Zagreba Hana Mašić privukla je veliku pažnju javnosti učešćem u “Zvezdama granda” , kako svojim glasom, tako stasom i stajlingom. Sezona u kojoj je učestvovala je završena, u jeku je nova, pa je ona sa nama podelila utiske sa takmičenja, i otkrila koji član žirija joj je bio najdraži.
– Svi su mi jednako dragi. Ali izdvojiću dve članice. Iako dva potpuno različita karaktera i profila, to su Jelena i Marija. Inteligentne, moderne, intrigantne, smešne i lude na pozitivan način – rekla je finalistkinja prethodne sezone Zvezda Granda, i dodala da joj je Jelena zadala ozbiljan domaći zadatak.
– Pamtim Jelenine reči. Rekla mi je da je ne smem razocarati, i da moram postati mega mega balkanska zvezda. To kad ti kaže Jelena, onda nema sumnje – priznala je Hana.


Od mlađih zvezda granda, Hana je otkrila koja je po njoj za sada najuspešnija.
-Dosta njih dobro radi, ali izdvojila bih Kaću Grujić, Aleksandru Prijović, Milicu Todorović, i Milicu Pavlović.
Međutim, Hana teži da ima karijeru kao sledeće domaće i svetske zvezde.
-Miks Jelene Karleuše, Marije Šerifović i Nine Badrić sa daskom Rihanne, te je otkrila zbog čega bi volela da ima karijeru kao ove pevačice.
-Jelena je modna ikona, velika zvezda na društvenim mrežama, britkog jezika, bez filtera, borac za manjine, začetnik noviteta u svakom smislu. Marija je jedna jedina vokalno i kao individua, “game changer” kad je u pitanju muzika na Balkanu. Nina je hrvatska muzička ikona sa svevremenskim hitovima. Rihanna je najposebnija perosna u istoriji showbusiness-a, objasnila je atraktivna pevačica.
Pevačici je na samom finalu Marija Šerifović poklonila njenu pesmu “Ja volim svoj greh”, pa nam je Hana otkrila da li će je snimiti, kao i svoje dalje privatne i poslovne planove.
Tražim prvo svoju pesmu, u kojoj se želim pronaći, i koju ću istinski osetiti, planiram na Jesen da snimim singl. Kada se ostvarim pevački, tada mislim da zaslužujem da snimim Marijinu pesmu – otkrila je Hana.

 

Autor:Milica Stanojević

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments