Iako je u početku pričala kako je sve dogovor između supruga Dušana i nje, da odvede decu u Australiju, Tanja je odlučila da više ne krije pravi razlog njihovog odlaska i da sve iznese pred lice pravde. Ona je prijavila svog supruga za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa i navodno bi zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu i zatvorsku kaznu!

Tanja dobija veliku podršku kako od kolega tako i saradnika, a jedan od onih koji su uz nju je  fešn i fitnes model i fitnes trener Miroslav Žikić kojeg ste mogli da vidite u njenom spotu za pesmu “Prostakuša”.

– Među prvima sam se oglasio na story-ju i napisao “UZ TEBE SMO UVEK” i postavio fotografiju koju je podelila sa decom…strašno je to da ne može da čuje i vidi svoju decu i pri tom je muž totalno ignoriše…Deca zna se gde trebaju biti, isključivo kod majke…verujem da joj je mnogo teško sada, ali i da će isto tako vrlo brzo pobediti pravda i da će njeni sinovi uskoro biti ponovo u njenom zagrljaju……izjavio je Miroslav za Svetski

-Saradnja sa Tanjom je bila fenomenalna i jako lepo iskustvo snimanje spota za pesmu “Prostakuša” 2017 u Bugarskoj, ona je pre svega jedna divna žena i vrhunski profesionalac, jako druželjubiva i čiste neiskvarene duše…ja joj od srca želim da joj se deca što pre vrate i naravno još mnogo uspeha u daljoj karijeri jer to stvarno zaslužuje jedan od najboljih vokala danas.

Zanimalo nas je i da li je tokom snimanja spota “Prostakuša”, dolazilo do situacija da njen suprug Dušan pravi probleme i prekida snimanje?

– Na snimanju nije bilo problema i ako je snimanje trajalo baš dugo skoro 2 dana…sve odrađeno profesionalno i ceo tim je sve odradio onako kako se u startu zamislilo, spot je inače radio fenomenalni Aleksandar Kerekes Keki-VISUAL INFINITY!

 

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments