Svakodnevno putem portala i društvenih mreža , imamo prilike da ispratimo modni look poznatih , pa nam tako Zorica Brunclik, redovno upada u oči zbog svojih cvetića, rajfića i raznih kombinacija.

S obzirom na to da je znamo kao oštru na jeziku, uvek direktnu i bez mnogo prenemaganja oko toga da kaže šta misli, odlučili smo da je stavimo na “izvolte” , modnom stilisti i kreatoru Vladimiru Di Krupskom, koji nije štedeo reči :

– Zorica Brunclik je retka zvezda sa diplomom visokog obrazovanja. To je jedan od primera da nama sa visokim obrazovanjem diploma ne može pomoći oko stajlinga. Za stajling je sve važno … ko si, odakle dolaziš,  kojoj populaciji pripadaš – šta jedeš , s kim spavaš i čiju decu radjas,  da ne pričamo o tome gde ih radjaš – kako ih radjaš , dalje imena itd … ( nije važna samo markirana benkica ) . Hteo sam da kažem da tu ” stajlinga ” , nema … uz dužno poštovanje kvaliteta tona njenog vokala , ja sam ponekad volim da je čujem .

Ne znamo kako će Zoka reagovati kada bude videla i čula da je ponovo neko imao nešto protiv njenog modnog fazona koji fura, ali sta će reći ONI , koji su pokušali na trenutak da zaliče na pink lady. Zapravo, pokazali smo Di Krupskom fotke poznatih koji su imitirali Zoricu Brunclik, a jedna od njih je i Lepa Brena

– Lepa Brena je zvezda u pravom smislu te reči koja istovremeno poseduje sve uslove za stajl i ona ga ima.

Pored Brene i Aca Lukas je imao svoje trenutke kada je pokušao da imitira Zoricu, pa smo pitali modnog stilistu i kreatora Vladimira Di Krupskog, šta kaže na ovu “prerušenu mačku” ?

– Aca Lukas je pevač koji dobro peva za široke mase .

Ali je po mišljenju kreatora, najpribližniji Zorici, pevač kojeg smo u šou programu ” Tvoje lice zvuči poznato ” , videli kako vrcka pored Kemiša, prerušen u Zoricu, u pitanju je Keba

– Zoricu Brunclik je naravno najpribližnije izimitirao ko drugi nego Keba … jer ukus tona njegovog vokala ima zajedničku notu sočne vibracije.

Komentari

comments