Prodavnice tržnih centara su prepune garderobe u teksas fazonu jer se to ovog proleća nosi više nego inače. Dugačke teksas jakne, košulje, iscepane farmerke u svetlijim i tamnijim bojama su trend ove sezone pa često možemo videti i poznate kako su na sebe navukli krpice od teksasa. Jedna od njih je i pevačica (Pinkova zvezda) Sandra Čaprić koja se ovaj put našla u ulozi modnog žirija. Sandra je prokomentarisala Jelenu Karleušu, Ivanu Selakov i Katarinu Živković na svoj način

 

Ivana Selakov je u nekoj finoj do grla teksas kombinaciji kojoj možda fali neki kaiš. Meni poprilično tetkasto izgleda no za ručak neki i opuštenu sedeljku u nekom finom restorančiću pun pogodak.

Katarina, verovatno je neko stilizovao, iskreno i svidja mi se i ne, moguće da prosto ne nosi na pravi način, no što se tiče šminke i friza to mi se svidja.

Takvu kombinaciju kao Katarina bi Karleuša mnogo bolje iznela, a sam njen stajling je današnji apsolutni pobednik… ona je jedna od jačih lutki za odevne kombinacije, razne materijale pa i teksasa.

Kada bih morala nešto da joj ukradem to bi bila košulja sa ove fotografije, ali ipak od toga slaba vajda jer ne pevam ja za džabe “FALSIFIKAT”, singl koji je sjajno prošao i peva se širom Balkana. Najavljujem nešto vrelo što se zove “KOSA NJENA”. Na zahtev ljudi koji me vole i prate moj rad uskoro izdajem novi singl.

 

Foto: Instagram

Komentari

comments