Danas popodne, oko 16 sati, Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez izdali su zajedničko saopštenje posle pravog uragana u američkoj javnosti na vest da su raskinuli veridbu.

Njihovo zajedničko saopštenje koje je objavio magazine “Pipl” sastoji se od jedne rečenice:”Radimo na nekim stvarima”.

Dalje, magazin “Pipl” navodi anoniman izvor blizak paru, koji kaže da nikada nisu zvanično prekinuli, da nisu ni pričali o tome, ali da prolaze kroz teško razdoblje. Prema istom izvoru, njihov težak period nema nikakve veze sa rijaliti zvezdom Medison lekroj sa kojom se Rodrigez povremeno dopisuje, prema priznanju Lekroj.

“Da, Dženifer je u Dominikanskoj republici gde snima film, Aleks je u Majamiju gde se priprema za novu bejzbol sezonu ali oni žele da ostanu zajedno”, rekao je izvor.

Kako i sam magazin “Pipl” navodi, ovo saopštenje je stiglo nekoliko sati po objavi vesti o njihovom prekidu a koje je iz više izvora potvrđeno magazinu.

Vest o prekidu veridbe najpopularnijeg para Amerike, objavili su svi američki mediji, pa čak i CNN, a fanovi su tokom celog dana komentarima zatrpali Instagram i Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza.

 

Izvor: B92.net

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments