Pre par godina se pojavio mladi pevač po imenu Leon koji je neodoljivo podsećao na Bred Pita! Od hita sa Severinom, Majom Berović do učešća u popularnom takmičenju “Tvoje lice zvuči poznato” Leon je napravio pravi bum na muzičkoj sceni!

Međutim, nedavno je sve šokirao slikom na društvenim mrežama gde je pokazao mišiće i novu frizuru! Od prošle godine ga gotovo nigde nije bilo, a sada otkriva zbog čega je promenio fizički izgled, i zašto ga dugo nije bilo?

– Povukao sam se iz javnosti na neko vreme, umorio sam se od svega, svašta nešto se izdešavalo. To ću možda nekad da pričam u nekom intervju, videću ali sad trenutno ne bih da pričam o tome. Skup svih tih stvari koje su se dešavale, dešavale i dešavale su u meni izazvale to da se ja ipak povučem, i da razmislim da li ja želim da se bavim uopšte pevanjem. Sve mi je izgubilo poentu neku, i bio sam bukvalno na korak da se povučem skroz, ali neću. Želim sad bukvalno da dam svoj glas narodu, nekako da likovima, klincima koji imaju veliku želju da se bave svim ovima, da im objasnim šta sve treba, šta ih sve očekuje.

Popularni pevač je otkrio i da uskoro izbacuje nove pesme koje će se potpuno razlikovati od onoga što je do sada radio.

– Jedva čekam sad da završim ove projekte koje želim da izbacim za leto i pred leto. Tako da, očekujte nove pesme u skroz novom fazonu! Promenio sam izgled, tako da sam promenio i stil. Eto, jedva čekam da čujete i jedva čekam da vidim vaše komentare.

A na pitanje zbog čega krije svoju devojku već godinama od očiju javnosti, Leon kaže:

– Imam i sad devojku tako da lepo mi je, emotivno sam ispunjen, i to je to. Ne kačim slike svoje devojke na Instagram jer kapiram da je to nešto što treba da zadržim za sebe. Savetujem svakom novom izvođaču koji je neiskusan generalno, da ono… Ne treba mu to u životu jer privatnost svoju treba da čuva za sebe, i da bude srećan, ispunjen privatno – savetuje mladi pevač.

 

Izvor: Espreso, Mondo

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments