Ovan

Sve ide brže nego što ste zamislili. Komunikativniji ste nego obično. Dajte svoj maksimum što se tiče posla. Drugi to očekuju od vas. Veoma ste agilni i vredni. Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Potrudite se da se usredsredite na partnera, nemojte biti egocentrični. Ako ste slobodni, moguć je flert sa nekom komunikativnom osobom. Ova nedelja može da bude uspešnija nego što ste planirali.

Bik

Nećete imati više potrebu da se previše družite, nego ćete se posvetiti sebi i svojim obavezama. Povučeniji ste nego inače. Završite obaveze koje ste započeli. Nije vreme za nove projekte. Što se ljubavi tiče, sada nije vreme za rasprave sa partnerom. Ako ste slobodni, moguće je dopisivanje sa nekom zanimljivom osobom.

Blizanci

Veoma ste društveni. Imate dosta obaveza, ali sve stižete na vreme. Prijatelji mogu da budu od pomoći. Možete da popravite svoju vezu, ako kažete partneru šta vam smeta. Ako ste slobodni, I dalje imate sjajne aspekte za zaljubljivanje.Potrudite se da drugi ljudi budu zadovoljni kako ste obavili svoj posao. Pomalo ste nesigurni u svoje sposobnosti.

Rak

Poradite na komunikaciji sa voljenom osobom. Bilo bi dobro da ne zadržavate negativna osećanja za sebe. Preko posla možete da upoznate neku zreliju osobu. Bitno je da ne srljate u vezu. Budite otvoreni i recite šta planirate, tako nećete da se razočarate. Imate možda i previše planova, treba da se odredite prioritete. Fokusirajte se na ono što je neodložno. Na poslu sve brže ide nego obično i lako završavate obaveze.

Lav

Postavite se prijateljski prema partneru. Ne ignorišite njegove probleme, jer tako možete da unazadite vezu. Ako ste slobodni, neka osoba sa kojom ste bliski može da vam prija i to može da bude više od prijateljstva. Nemojte da se premarate na poslu. Sve vam ide bolje nego inače, jako lako odrađujete obaveze. Budite ambiciozni.

Devica

Ove nedelje ste energičniji nego obično. Ne nervirajte se previše, nego se potrudite da date sve od sebe. Možete da postignete dobre rezultate. Bitno je da štedite malo više, da ne bi došlo do problema sa novcem.

Vaga

Ako ste u vezi, bitno je da vam ne bude dosadno. Poradite na tome. Ne budite previše distancirani, jer odnos može tako da se pogorša. Ako ste slobodni, neka osoba koju znate odavno može da se vrati u vaš život. Ne budite površni. Na poslu je sve odlično. Lako dolazite do dogovora sa kolegama. Kreativni ste i znate kako da odradite neke stvari lakše. Predložite nova rešenja na poslu.

Škorpija

Moguća je neka avantura sa nekim koga znate od ranije. Veoma ste strastveni. Dajte sve od sebe da sve uradite na vreme, ali mogući su iznenadni troškovi. Platite račune na vreme. Nije dobro vreme za započinjanje nekih novih poslova, sada je vreme da se održi stabilnost.

Strelac

Zadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Nemojte zbog flerta da ugrozite vezu. Ako ste slobodni, možete se zaljubiti baš ove nedelje. Veoma ste komunikativni i dobro raspoloženi. Nemate više probleme sa novcem. Lakše je sve. Sada je jasno da ste postavili posao na dobre temelje i možete da ubirate plodove svog rada. Ambiciozniji ste nego inače.

Jarac

Morate da budete sigurni u svoju ljubav i u odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Ipak, potrebna Vam je komunikativna I brižna osoba pa samo takvu birajte. Fokusirani ste na posao i nemate vreme za zabavu i relaksaciju. Uvedite nove navike koje će da doprinesu uspehu na poslu. Sve zavisi od vas ove nedelje. Povećani su iznenadni troškovi.

Vodolija

Donećete bitnu odluku u vezi sa ljubavlju. Neki bitan razgovor treba da obavite sa partnerom da biste poboljšali odnos. Ako ste slobodni, imaćete više mogućnosti za ulazak u neku vezu. Moguća je dobra saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. Nemojte da žurite da ne biste napravili neke greške koje teško da možete da ispravite.

Ribe

Na poslu sve ide kako treba i veoma ste zadovoljni. Lako komunicirate sa drugima. Sve završavate na vreme. Nadređeni će to da ceni. Treba da budete realni i što se tiče rešavanja problema u vezi. Popričajte sa partnerom o problemima koje imate, možete da nađete kasnije neko rešenje. Ne vraćajte se na stare priče.

 

Izvor: Mondo.rs

Astrolog: Jovana Vilimonovic

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments