Ovan

Mogući su problemi sa saradnicima. Prilično ste ambiciozni i hoćete da sve bude po vašem. To nije baš lako izvodljivo. Druga polovina nedelje može da bude bolja za posao, za završavanje nekih bitnih zadataka. Bitno je da se prilagodite drugima. Izvestan je kraći put. Što se ljubavi tiče, skloni ste avanturama i želite više slobode ako ste zauzeti.

Bik

Nervozni ste zbog posla. Ne možete sve da postignete da uradite na vreme. Saradnici ili klijenti vas opterećuju. Razmislite kako to da rešite. ne mešajte privatni i poslovni život i ne opterećujte partnera tim problemima. Pazite šta radite sa novcem, mogući su povećani troškovi. Trošite svoj novac pametno.

Blizanci

Nervira vas novčano stanje jer smatrate da možete mnogo bolje. To ne možete sad promeniti, ali porazgovarajte sa bliskim ljudima i potražite neki savet. Moguć je stres u vezi. Nemojte sve svoje probleme da pričate partneru. Od polovine nedelje će komunikacija svakako da bude mnogo bolja. Ako možete da sarađujete sa osobama koje nisu iz vašeg mesta to je preporuka.

Rak

Jako ste pozitivni, iako vas drugi nerviraju. Ne odlažite ništa što je bitno. Vidite konačno pozitivne promene u životu. Potrudite se da kroz rad to dokažete, a onda ćete da budete zadovoljni na svim poljima. Osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život. Ne vraćajte se na stare probleme ako ste u vezi.

Lav

Početak nedelje vam nije naklonjen, ali se potrudite da sredinom nedelje odradite stvari koje su jako bitne. Budite ambiciozni i biće bolji priliv novca. Ne nervirajte se ako morate da platite račune ili neke obaveze koje morate, biće ipak sve bolje od vikenda. Porodični problemi mogu da vas prilično opterete.

Devica

Potrudite se da rasporedite novac na sve što vam je potrebno i da ugodite sebi i voljenoj osobi. To je važno. Pazite se u saobraćaju. Sada nije vreme ni za kakve nove poslovne poteze, ni za kakva potpisivanja, odložite to. Vaš vladar kreće od vikenda retrogradno, pa sve može da bude usporeno.

Vaga

Ne može baš sve da bude kako ste isplanirali. Potrudite se da se okrenete uspehu na poslu jer ćete tako biti srećniji. Ne nervirajte se zbog partnera, nego se fokusirajte na poboljšanje veze. Niste sigurni na šta tačno trošite novac koji zaradite, pa počnite da pišete troškove. Neočekivani troškovi su izvesni. Moguće je neko kraće putovanje sa dragim osobama. Jako ste komunikativni i lepo raspoloženi.

Škorpija

Moguć malo bolji priliv novca. Potrudite se da budete entuzijastični na poslu. Ne zapostavljajte sebe i svoj fizički izgled. Veoma ste komunikativni. Budite ljubazni prema drugima. Imate višak energije i trebalo bi da se bavite sportom. Partner se oseća zapostavljeno, a ako niste u vezi, postoji mogućnost za nešto ozbiljno u drugoj polovini nedelje.

Strelac

Pokušajte da odložite neki put koji imate za neki naredni period. Prištedite novac. Nemojte da budete nervozni zbog toga, ali ima bitnijih stvari od zabave. Odmarajte se tokom vikenda. Konačno ćete da se sporazumete sa osobma sa kojima vam ranije nije baš išlo dobro.

Jarac

Budite pozitivniji. Potrudite se da se usredsredite na uživanje. Idite na neki kraći put, prijaće vam. Posetite rodbinu koju niste odavno videli. Krenite da završavate sve stvari jer kada Merkur bude retro od kraja nedelje, imaćete manje vremena za sebe, a usredsredićete se na obaveze i nećete moći da birate više šta možete ili ne. Obaveze će da vam se nagomilaju.

Vodolija

Nervirate se zbog posla početkom nedelje, ali očekujte priliv novca od srede. Budite ljubazni prema drugima, a prijatelji vam mogu dati odlične savete. Ostvarenje novih ideja je moguće, ali uz pomoć drugih. Neka muška osoba na poslu vas jako opterećuje i pritiska, ali sa ženama je saradnja odlična. Okrenite se ka njima i sve će biti kako treba.

Ribe

Prištedite malo novca. Potrudite se da ne rasipate sve na stvari koje vam stvarno nisu jako potrebne. Budite prijatni prema drugima. Konačno prestaju sve poteškoće koje ste imali na poslu duže vreme i možete da krenete dalje, da radite i da lakše napredujete. Bolje razumevanje sa partnerom očekujte od vikenda, a konačno ćete da razrešite neke stvari koje treba odavno da rešite.

 

 

Astrolog: Jovana Vilimonovic

Izvor:Mondo.rs

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments