OVAN

LJUBAV: Napokon će između vas i voljene osobe doći do opuštenosti kojoj ste težili. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života, pa to zanemarite.

KARIJERA: Posao će vam izgledati sve čudniji. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite na miru, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu.

BIK

LJUBAV: Oni koji su već u vezama gledaće da učvrste svoj odnos sa voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i postaviće stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali neće im ni biti loše.

KARIJERA: Pred vama su izazovi diplomatije i tolerancije. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Samostalni rad ili teranje po svom trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se u saradnji sa ljudima iz neposrednog okruženja.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

BLIZANCI

LJUBAV: Počinje faza intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život odjednom će oživeti i postaće toliko bogat da se u prvom trenutku možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju.

KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a za to treba i mnogo energije. Možda će vam katkada nedostajati inspiracije ili motivacije za sve što treba da odradite. Zato je važno da se još bolje pozabavite samim područjem rada kojim se bavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite pritiske i naspavajte se.

RAK

LJUBAV: Vozićete mirno i sigurno veći deo nedelje. Povremeno ćete se uplesti u mrežu raznih ljudi i vešto ćete s njima komunicirati. Oni koji su još sami lako će nailaziti na nova lica, a neka će im se i jako svideti. Ipak, težićete neobavezujućem.

KARIJERA: Verovatno ćete odlično prosperirati u uslužnim delatnostima. Neki će doseći rešenja koja su dugo bila nemoguća. Bićete zadovoljni i materijalnim postignućima, ali svet ideja i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoleti.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite za svojom intuicijom.

LAV

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite odražava se na vaše emotivne odnose podjednako raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali vaša snaga biće uvek prisutna u svemu.

KARIJERA: Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji deo radne sedmice. Sve ostalo biće vam pomalo dosadno. Najbolje će biti onima koji su na odmoru. Oni će istinski uživati bez mnogo briga.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro i opustite se.

DEVICA

LJUBAV: Malo veće strasti i emocije biće obeležje vašeg emotivnog života. Stalno će vam se dešavati nešto lepo i prijatno. Mnogi će zapamtiti ove dane po kvalitetnijem erotskom životu. Osobe suprotnog pola rado će vas pozivati u svoje društvo.

KARIJERA: Možda ćete morati da se još malo pomučite i borite za neke stvari, ali to će vam ići od ruke. Samo se nemojte dati jalovim razmatranjima. Jednostavno se prihvatite onog što sad možete da uradite i ne očekujte ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen. U svakom pogledu.

VAGA

LJUBAV: Gde god budete izašli, osećaćete se prijatno. Zabave će biti baš po vašoj meri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajuće. Ubrzo će shvatiti da im lepa reč širom otvara svoja vrata.

KARIJERA: Napredovanje u karijeri biće izgledno, a nije zanemarljiva ni finansijska stabilnost. Potrebna je još kvalitetnija organizacija, kako planova, tako i samog operativnog dela posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite svaki dan pola sata samo za sebe i svoj mir.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ovih dana kombinovaćete dva stila: jedan je atraktivan, senzacionalan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti zvezda večeri, a već drugog dana ssvim obična, gotov neupadljiva osoba. Srce će biti malo sivo.

KARIJERA: Gledaćete da što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga raditi i prekovremeno. Biće i onih koji će biti pozvani da se jave na posao i vikendom zbog neodložnog projekta ili da spase celu stvar.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete hrabri i borbeni.

STRELAC

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem će ojačati. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će Strelci u vezi sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

KARIJERA: Stići će potrebne informacije i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete zadovoljni i mirni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uzmite sve što možete.

JARAC

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete pridobiti mnoge. Ako ste sami, izađite . Oni u vezama biće sasvim dobro.

KARIJERA: Dolaze odgovori koje ste čekali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način biće stabilno.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražujete i sve bolje razumete duhovni svet.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledaje osobe s kojim poslovno sarađujete. Jedan poziv na kafu mogao bi da vam donese vrlo lepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u sasvim običnim stvarima.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu da procene vaše zasluge. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo da bude i unapređenje. Sada možete da potegnete još više i još bolje. Svesni ste svojih vrednosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet u prirodu i uživajte.

RIBE

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se ipak osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na lep izlet udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze češće i s više nade za ljubav.

KARIJERA: Dobićete nove smernice kako da radite. Biće to nešto zanimljivo, a uključivaće i određene transformacije. S proenama ćete se nositi dobro. Odavaćete utisak sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da se ne uspavate.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu. Dobro bi vam došla.

IZVOR: ehoroskop.net/astrosudbina.com

FOTO: pixabay.com

Komentari

comments